13 Martie RAMÂI CONECTAT LA SURSA!

0
44

“Caci va marturisesc ca are o mare râvna” (Coloseni 4:13)

John Wesley, fondatorul Bisericii Metodiste, a calatorit 400.000 de kilometri calare pe cal, în medie 32 km pe zi timp de 40 de ani. El a rostit 40.000 de predici, a scris 400 de carti si cunostea zece limbi. La 83 de ani, era suparat ca nu mai poate scrie mai mult de 15 ore pe zi fara sa-l doara ochii. Si la 86 de ani, se simtea rusinat ca nu mai poate predica mai mult de doua ori pe zi. în jurnalul sau se plângea de tendinta lui crescânda de a sta în pat pâna la ora 5.30 dimineata. Viata lui Wesley era caracterizata de un singur cuvânt: zel.

Pavel scrie: “Epafra”¦ va trimite sanatate. El, rob al lui Hristos, totdeauna se lupta pentru voi în rugaciunile sale, pentruca, desavârsiti si deplin încredintati, sa staruiti în voia lui Dumnezeu. Caci va marturisesc ca are o mare râvna pentru voi” (Coloseni 4:12-13). Noi vorbim despre “obtinerea aburilor sub presiune”. Este limbajul specific pentru locomotive. Aburul este apa transformata în energie. Kate Eaton a scris în Chicago Tribune: “Aburul se poate vedea deasupra ibricului de ceai care suiera sau pe oglinda din baie, dar nu despre asta este vorba. Aburul este vaporul transparent dintre apa fierbinte si ceata vizibila.

Când se formeaza la 100 grade Celsius, el se extinde si ocupa mult mai mult spatiu decât starea lui lichida. Aceasta expansiune exploziva, produsa intr-o locomotiva gigantica, este cea care alimenteaza un motor de 250 de tone si îl ajuta sa traga peste douazeci de vagoane prin Muntii Blue Ridge, strabatând întinsele câmpii si deserturile din vest. Este o forta puternica”. Daca lucrezi pentru Dumnezeu, trebuie sa petreci timp cu Dumnezeu, astfel vei ramâne fara enrgia aburilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.