13 Martie

0
63

“Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos!” 1 Corinteni 15: 57

Orice pacat din viata noastra ne distruge. Aceasta este natura pacatului. Dar cu toate acestea, Dumnezeu nu a dorit ca poporul sau sa fie înfrînt de aceasta boala spirituala. El doreste sa avem victorie mereu!

Una dintre cele mai mari bariere în experimentarea unei victorii spirituale zilnice este exact acest pacat ascuns din viata ta. Iar faptul ca ai un pacat ascuns nu numai ca te va doborî din punct de vedere spiritual, ci te va epuiza fizic si emotional. Acesta nu se va multumi sa diminueze din puterea marturiei tale ca urmas al lui Dumnezeu, ci îti va afecta relatia cu cei pe care îi iubesti.

Biblia ne spune ca înainte ca Dumnezeu sa asculte rugaciunea noastra, trebuie sa rezolvam pacatul din viata noastra. David ne spune lucrul acesta în Psalmul 66: 18: “Daca as fi cugetat lucruri nelegiuite în inima mea, nu m-ar fi ascultat Domnul.”

Modalitate prin care putem rezolva problema pacatului este de a-l marturisiimediat ce apare, pentru a evita atfel sa fim prinsi în capcana lui. Trebuie sa tratezi pacatul în acelasi mod lipsit de mila cum ar face el cu tine. În momentul în care realizezi ca ai dorinti necurate în inima ta sau gînduri rele, lupta împotriva lor prin puterea lui Dumnezeu si a rugaciunii.

Adu-ti aminte ca nu exista pacat pe care Dumnezeu sa nu-l poate ierta! Orice ai fi facut, Dumnezeu iarta întotdeauna daca vii la El cu cainta. În 1 Ioan 1: 9 se spune: “Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire.”

Daca exista ceva în viata ta ce poate fi considerat a fi un obicei pacatos sau o atitudine gresita, ma rog sa reusesti sa rezolvi acest lucru si sa ceri iertare din toata inima. Dumnezeu te asteapta cu bratele deschise si vrea sa îti dea un nou început, o noua speranta pentru viata ta.

DUMNEZEU VREA SA-TI DEA VICTORIE SPIRITUALA ZI DE ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.