14 Martie

1
45

“Isus S-a uitat tinta la ei, si le-a zis: “La oameni lucrul acesta este cu neputinta, dar la Dumnezeu toate lucrurile sînt cu putinta.”” Matei 19: 26

Legatura dintre tine si Dumnezeu este rugaciunea. Aceasta te ajuta sa te apropii mai mult de Domnul Slavei si astfel sa ai o legatura personala cu El. Rugaciunea este si arma pe care o folosesti pentru a-ti învinge dusmanul sufletului tau, cea care îti da curaj si speranta.

Dumnezeu ne îndeamna sa nu ne temem de Satan si de puterile lui si aceasta pentru ca tu esti crestin si ai autoritate în numele Domnului Isus Hristos, cel care a învins în toate luptele spirituale ale întunericului. Atunci cînd a murit pe cruce si a înviat El a dobîndit victoria. Si El vrea ca tu si eu sa traim prin aceasta victorie.

Cum putem face aceasta? Începe prin rugaciuni fierbinti, cu cereri, pentru ca stii ca te adresezi unui Dumnezeu care poate face orice lucru. De multe ori uitam sa ne rugam cu putere, pentru ca ne gîndim ca Dumnezeu oricum nu poate face ceea ce noi îi cerem. Însa, îti spun un lucru. O astfel de atitudine este gresita.

Da, este adevarat ca nu am primit un cec în alb prin care îi putem cere lui Dumnezeu orice lucru ne trece prin minte. Exista o legatura puternica între Cuvîntul lui Dumnezeu si rugaciune. Scriptura te ghideaza si te învata cum ar trebui si pentru ce ar trebui sa te rogi. Iar raspunsul pe care îl vei primi va fi întotdeauna în concordanta cu ceea ce spune Biblia.

Haideti sa va explic altfel: nu exista nimic ce nu poate primi un raspuns prin rugaciune, însă pentru acele cereri ce nu sînt dupa voia lui Dumnezeu , raspunsul este un categoric NU !

Daca te lupti cu inamicul, vreau sa fii sigur ca Dumnezeu lupta pentru tine si ca victoria este sigura alaturi de Domnul Isus Hristos. De aceea cea mai buna arma pe care trebuie sa o folosestieste rugaciunea. Cere ceea ce Domnul îti promite prin Cuvîntul Sau, accepta victoria ce îti este asigurata în Numele Lui si traieste o viata ce arata puterea nemarginita a Creatorului tau.

RUGACIUNEA ESTE ARMA CARE TE APARA DE ATACURILE DUSMANULUI. EA ESTE CEA CARE TE UMPLE DE CURAJ SI SPERANTA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.