13 Decembrie

0
41

“Noe a zidit un altar Domnului; a luat din toate dobitoacele curate si din toate pasarile curate, si a adus arderi de tot pe altar.” Geneza 8:20

Primul lucru pe care l-a facut Noe atunci cînd a coborît de pe arca, a fost sa-l slaveasca pe Dumnezeu. Chiar asa: prima actiune pe care a întreprins-o atunci cînd a simtit pamîntul uscat, a fost sa îi dea ceva înapoi Domnului. Noe i-a adus o jertfa Domnului, pentru ca si-a amintit ce lucru trebuie sa aiba prioritate în viata lui, si anume, faptul de a-i multumi lui Dumnezeu pentru izbavirea Sa.

Acest principiu ar trebui sa ni-l însusim în viata de zi cu zi. Îmi doresc ca si tu sa îti amintesti mereu de dragostea si bunatatea Domnului si sa îl pui mereu pe primul loc în viata ta. Dumnezeu merita acest loc, pentru ca El îsi aminteste mereu de tine si te sustine.

Cred ca de multe ori esuam în dorinta noastra de a-i multumi Domnului pentru tot ceea ce ne ofera. Biblia ne vorbeste în acest sens, în Luca 17, despre cei 10 leprosi vindecati de Domnul Isus Hristos. Dupa ce au fost vindecati în mod miraculos, numai unul din cei 10 s-au întors la Isus cu recunostinta si multumire.

Oare am fost noi asemenea leprosului vindecat care s-a întors sau asemenea celorlalti 9, care au uitat de binefacerea Domnului? Nu stiu care este raspunsul tau la aceasta întrebare, însa cunosc raspunsul corect. Vreau sa fiu ca acel om care s-a întors si a cazut la picioarele lui Isus cu recunostinta. Cred ca si tu îti doresti lucrul acesta.

Astazi hotaraste-te sa îi oferi lui Dumnezeu primul loc în viata ta, si apoi, fa lucrul acesta în fiecare zi!

ADU-TI AMINTE DE BUNATATEA SI CREDINCIOSIA DOMNULUI ZI DE ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.