14 Decembrie

1
49

“În adevar, fagaduintele lui Dumnezeu, oricîte ar fi ele, toate în El sînt “da”; de aceea si “Amin”, pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu.” 2 Corinteni 1:20

A existat în secolul al XIX-lea un barbat pe nume George Matheson, care locuia în Scotia. El era un om foarte înzestrat de Dumnezeu, dar în urma unei boli si-a pierdut vederea. Din cauza acestui lucru, logodnica sa a rupt relatia pe care o aveau, iar viata lui s-a prabusit dintr-o data.

În ziua nuntii surorii sale, a simtit nevoia sa scrie niste versuri, care sunau cam asa: “Vad curcubeul prin ploaie si simt ca promisiunea nu-i în van”. Povestea vietii lui ne spune ca în original versul acestei poezii era: “Ma catar pe curcubeu prin ploaie”. Ce imagine deosebita a credinciosilor! Atunci cînd ne urcam pe curcubeul promis si ne încredem în promisiunea lui Dumnezeu, putem învinge ploaia.

În decursul vietii noastre luptam împotriva multor lucruri si speram sa se întîmple multe lucruri. Indiferent daca ne gasim în ploaie sau sub protectia soarelui, Dumnezeu e mereu acolo. Trebuie doar sa ne urcam sus si sa îl prindem de mîna.

Problema nu este ca Domnul a uitat promisiunea pe care ne-a facut-o, ci ca noi am uitat ce i-am promis Lui. Atunci cînd ne predam vietile în mîinile Domnului, îi promitem sa îl ascultam si sa-L cautam. Adeseori însa, uitam semnificatia acestei promisiuni. Este timpul sa îti amintesti de SINGURUL care îsi aminteste de tine!

Semnul pe care Dumnezeu ni l-a dat nu este curcubeul din vremea lui Noe, ci crucea pe care s-a jertfit Isus Hristos. Datorita acestei jertfe marete, toate promisiunile lui Dumnezeu sînt ale noastre. Nu exista furtuna pe care sa nu o putem înfrunta prin puterea Cuvîntului lui Dumnezeu.

ADU-TI AMINTE DE PROMISIUNILE PE CARE I LE-AI FACUT SINGURULUI CARE ÎSI ADUCE AMINTE DE TINE!

1 COMENTARIU

  1. Isaia 66
    Iata, voi indrepta spre el pacea ca un rau, ?i slava neamurilor ca un parau iesit din matca, si veti fi alaptati; veti fi purtati in brate, si dezmierdati pe genunchi.
    Cum mangaie pe cineva mama sa, asa va voi mangaia Eu; da, veti fi mangaiati in Ierusalim!

    Nu e frumos taaare pasajul acesta biblic????
    Cand vei fi aproape de El, te vei simti iubit de o dragoste asemenea dragostei de mama…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.