12 Decembrie

0
44

“Si Dumnezeu a zis: “Iata semnul legamîntului pe care-l fac între Mine si voi, si între toate vietuitoarele care sînt cu voi, pentru toate neamurile de oameni în veci: curcubeul Meu, pe care l-am asezat în nor, el va sluji ca semn al legamîntului dintre Mine si pamînt.” Geneza 9: 12-13

Exista ceva minunat în curcubeul ce apare pe cer dimineata, salutîndu-te prin culorile sale stralucitoare. Ti-ai dat seama de un lucru: si anume, ca este nevoie de furtuna si de soare, pentru ca sa poata aparea curcubeul pe cer?

Din acest motiv, eu consider curcubeul un tablou perfect al vietilor noastre. Pentru ca sa se poata întîmpla ceva frumos si minunat în vietile noastre, trebuie mai întîi sa trecem prin furtuna, ca sa putem descoperi soarele de la capatul celalalt.

Curcubeul a reprezentat promisiunea lui Dumnezeu ca poporul Sau nu va mai fi distrus de potop. Aceeasi promisiune ti-o face si tie, în mod personal. Curcubeul e asigurarea pe care ti-o ofera Dumnezeu cu privire la bunatatea si credinciosia Lui. Si te rog sa privesti cu atentie la versetul de azi: curcubeul nu e o promisiune de o zi, ci este pentru “toate neamurile în veci”.

Sper ca atunci cînd privesti curcubeul te gîndesti la maretia si iertarea vesnica pe care ti-o ofera Domnul si ca îi simti prezenta în mod constant în viata ta.

De fapt, data viitoare cînd vei vedea un curcubeu, opreste-te si multumeste-i lui Dumnezeu pentru bunatatea si iertarea Sa. Si aminteste-ti ca, si tu poti înfaptui lucruri minunate daca privesti din furtuna la soarele lui Dumnezeu.

CURCUBEUL ESTE PROMISIUNEA PE CARE O FACE DUMNEZEU TUTUROR GENERATIILOR CU PRIVIRE LA CREDINCIOSIA SI PREZENTA SA ETERNA ÎN VIETILE NOASTRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.