12 Aprilie

1
50

“Si Cuvîntul S-a facut trup, si a locuit printre noi, plin de har, si de adevar. Si noi am privit slava Lui, o slava întocmai ca slava singurului nascut din Tatal.” Ioan 1: 14

Este impresionant atunci cînd ne gîndim la impactul pe care l-a avut Isus Hristos în lume, în ciuda vietii scurte pe care a avut-o aici pe pamînt”¦

Domnul Isus a fost crescut ca oricare alt copil, într-o familie saraca si într-un orasel lipsit de importanta, numit Nazaret. A crescut ca ucenic în atelierul unui tîmplar si a facut parte dintr-o minoritate a societatii în care s-a nascut. A trait pe pamînt doar 33 de ani, iar despre viata Lui nu cunoastem marturiidecît despre nasterea si copilaria lui si despre slujirea din ultimii 3 ani din viata.

Cu toate acestea, calendarul nostru de astazi numara anii dupa nasterea Sa, miliarde de oameni îl cunosc si milioane îl lauda! Isus din Nazaret este fara îndoiala cea mai influenta personalitate care a calcat vreodata pe suprafata pamîntului, fiindca El a schimbat lumea.

Vreau astazi sa te întreb un lucru: a reusit El sa schimbe si lumea ta?

În fiecare an ne amintim de nasterea Lui, în perioada Craciunului si de moartea si învierea Sa în perioada Pastelui. Adevarul despre cine este El si tot ceea ce a facut, se poate observa însa zi de zi, în jurul nostru”¦

Permiti tu acestui maret adevar sa îti afecteze modul de viata de fiecare zi? Daca raspunsul tau este negativ, vreau sa te întreb de ce nu vrei sa-ti schimbi atitudinea pe care o ai fata de Domnul?

Ma rog ca în aceasta zi sa te lasi schimbat de acest maret adevar despre Domnul Isus si doresc ca El sa îti schimbe gîndurile si modul în care traiesti.

PERMITI TU ADEVARULUI DESPRE CINE ESTE ISUS HRISTOS SI DESPRE CEEA CE A FACUT PENTRU TINE SA-TI SCHIMBE MODUL DE VIATA?

1 COMENTARIU

  1. Locul lui Iisus era in palatul numit Inina Omului. Imi place asa de mult ca El a venit sa CAUTE ce era pierdut. Si el a cautat inima omului…aici jos pe pamant, nimic mai mult, doar ce era pierdut: inima de om care sa invete din nou sa bata pentrui Cel care a creat-o. Ce si-ar mai putea dori oare?? nu a lasat Sus Slava Cerului…Avem atatea motive sa dorim prezenta Lui in viata noastra. El e singurul care se apleaca asupra omului pierdut si se roaga pentru cei vinovati. Slava Tie, Domnul Meu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.