13 Aprilie

0
33

“Le-am zis atunci: “Vedeți starea nenorocită în care suntem! Ierusalimul este dărâmat, și porțile sunt arse de foc. Veniți să zidim iarăși zidul Ierusalimului, și să nu mai fim de ocară!” Neemia 2:17

În lumea în care trăim sunt trei categorii de oameni: “oameni care nu știu ceea ce se întâmplă”, “oameni care privesc la ceea ce se întâmplă”, și ” oameni care fac lucrurile să se întâmple!”

Neemia a fost omul care a făcut lucrurile să se întâmple. Un astfel de creștin aș dori și eu să fiu. Cred că și tu îți dorești același lucru, nu-i așa?

De foarte multe ori îi găsesc însă pe credincioși înțepeniți în situațiile vieții și în imposibilitatea de a acționa. Dacă aceasta este situația în care te găsești astăzi, lasă-mă să-ți dau câteva sfaturi pentru a ieși din această stare.

Primul pas pentru a rezolva orice problemă este identificarea acesteia. Neemia a inspectat mai întâi starea zidurilor Ierusalimului și numai după aceea a întocmit un plan de acțiune.

Chiar dacă cei din Ierusalim au locuit printre dărâmături și au călcat peste pietrele dărâmate zeci de ani, această situație nu le mai spunea nimic.

Pentru ei a fost nevoie de un om al lui Dumnezeu cu viziune și dedicare pentru Domnul, pentru a le identifica problema și a face împreună un plan pentru rezolvarea acesteia.

Dacă te simți blocat în situațiile cu care te confrunți, atunci o nouă perspectivă asupra realității îți va fi de un mare ajutor. De aceea, caută sfatul unui prieten de încredere sau încearcă să ieși din rutina zilnică privind situațiile cu care te confrunți dintr-un alt unghi.

Procedând astfel, Dumnezeu îți poate da o nouă perspectivă și un plan de rezolvare, chiar și în cazul unei probleme foarte vechi!

O NOUA PERSPECTIVĂ ASUPRA REALITĂțII CHIAR ȘI ÎN CAZUL UNEI PROBLEME FOARTE VECHI, POATE FI CALEA CARE SĂ CONDUCĂ LA REZOLVAREA EI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.