Urmărește LIVE Peniel Baia-Mare

4
54

În aceste zile are loc la Baia-Mare conferința națională Peniel. Tema conferintei are de-a face cu chemarea noastra, a tuturor, de a raspandi Evanghelia lui Cristos “pana la marginile pamantului”.

Click pe link pentru a urmarii live: Transmisie direct PENIEL

Transmisiunea se va face în timp real conform programului conferinței. (Luni între orele 11:00-13:30 și 18:00-20:30 și Marți între orele 10:00-12:30 și 17:00-19:30).

Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:

Daniel Chereji – pastor al Bisericii “Biruinta” din Baia Mare (www.biruinta.ro); este obsolvent al Universitatii Emanuel din Oradea si licentiat in teologie in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj. Daniel este casatorit cu Mihaela si impreuna au doi copii: Rut si Paul.

Ghita Mois – pastor al Bisericii “Maranata” din Baia Mare; este absolvent al ITP – Bucuresti si licentiat in teologie in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj. Ghita este casatorit cu Olimpia si impreuna au trei fete: Adalgiza, Georgiana si Damaris.

George Verwer – autor a aproape 30 de carti, a absolvit Moody Bible Institute, iar in 1961 a fondat organizatia mondiala Operation Mobilisation, care are peste 4000 de lucratori in peste 80 de natiuni. Este casatorit cu Drena si impreuna au trei copii adulti. Actualmente locuiesc in Kent, Anglia (www.georgeverwer.com).

Iuliu Centea – pastor in Biserica “Betel” din Oradea, profesor si membru in comitetul director al Fundatiei Peniel; a abtinut licenta in teologie si filologie la Universitatea din Oradea, masteratul in Managementul Educatiei, iar in prezent este doctorand in istorie. Iuliu este casatorit cu Ligia si impreuna au doi copii: Iulia si Timotei.

– Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band, Decean, Alin Timofte, grupul Faclia si Gabi Ilut.

4 COMENTARII

  1. Fitzi binecuvantazi si sa avetzi izbanda cu Dumnezeu.Se striga trezire dar parca nu pentru noi,se predica trezirea dar parca am fi surzi.ne adunam in biserici sa cantam ca la un festival inloc sa ne adunam pentru al lauda pe Dumnezeu.Avem un Dumnezeu minunat care ne cunoste de inainte de a ne fi nascut,ne accepta in casa Lui ca pe fii si fice ale Lui primind iertare vrin jertfa adusa de Isus ,oare avem destul ulei in candele ?vom pastra lumina pana la venirea Domnului, Sa nu uitam caci Dumnezeu este todeauna cu noi,noi santem aceia care uitam sa il mai cauta cu inima deschisa . Duhul Sfant sa va fie calauza ,ma bucur pentru lucrarea domnului . Va urez pace ,dragoste si intzelegere ,Purtatzi lumina in noaptea plina de pacat,Sa fitzi binecuvantatzi de Dumnezeu cat si de oameni.Har si pace in Isus Hristos

  2. Oare ne mai pasa?!!
    multi mergem la adunare sau la biserica, unde ar trebui sa se faca lucrare in cinstea Domnului Isus,dar Tatal nostru ceresc vede ca la multi nu le pasa,ci o fac din obisnuinta,cine este de vina ca am devenit formali,…..fara Duhul sfant,….ci cu programe artistice,cu zambete fara Duhul sfant,in loc sa il inaltam pe Domnul in adunari,multi vin cu vocile,cantarile,predicile,programele pentru a-si face reclama CD- urilor,si faima numelor lor si Dumnezeu nu e acolo,ce au ajuns Bisericile sali de spectacole si galagie in loc sa stam in liniste si sa ascultam ce ne spune Duhul Sfant,Dumnezeu vrea sa ne vorbeasca dar lumea si satan i-au luat locul in biserici si adunarii,si atunci……. unde e Dumnezeu?Pocaiti-va si ascultati ce spune Dumnezeu,in liniste ,pace si bucurie in Duhul sfant

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.