11 Octombrie

0
62

“Nu v-a ajuns nicio ispita, care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu, care este credincios, nu va îngadui sa fiti ispititi peste puterile voastre; ci, împreuna cu ispita, a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda.” 1 Corinteni 10: 13

Meditatia de astazi este un cuvînt de încurajare pentru fiecare dintre noi. Daca vrei sa fii unul care cîstiga cursa vietii, este important sa descoperi cum poti învinge ispita.

Avem tendinta de a cadea în capcana ispitei sau de a încerca sa o învingem prin propriile puteri. Biblia ne spune ca singura cale prin care putem lupta împotriva ispitei si o putem învinge, sta în puterea Domnului Isus Hristos.

Poti sa spui ca lucrurile acestea ar caracteriza doar un predicator. Sa stii ca si eu ma lupt cu ispita, ca toti ceilalti oameni. Si daca am învatat un lucru în toti acesti ani, acela este ca Isus Hristos a fost singurul care m-a ajutat!

Versetul de astazi contine o mare promisiune. Dumnezeu este credincios; si ne va arata cum sa scapam de ispita!

De aceea, în aceasta zi as dori sa te încurajez si sa-ti spun: daca îl cunosti pe Domnul în mod personal, nimeni si nimic nu te va învinge. Nu esti un învins! Dumnezeu te ajuta ca sa învingi ispita!

Daca vei dori sa fii un om al lui Dumnezeu, îti vei influenta familia, prietenii, colegii si comunitatea în care traiesti pentru Domnul si vei termina cursa vietii plin de putere!

PASTREAZA VERSETUL DE AZI CA ÎNCURAJARE SI PUTERE PENTRU AÎNVINGE ISPITA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.