12 Octombrie

0
35

“Și acum, eu vă spun: ,,Nu mai necăjiți pe oamenii aceștia, și lăsați-i în pace! Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici; dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veți putea nimici. Să nu vă pomeniți că luptați împotriva lui Dumnezeu.” Fapte 5:38-39

Un absolvent al unei facultati de management a mers pentru o scurta vacanta, într-o zona din sud-estul Statelor Unite. În acea perioada, el s-a cazat la un micut motel din zona.

Dorind sa-si arate cunostintele sale în fata proprietarului motelului,  absolventul l-a întrebat: “Cum îti merge afacerea?”

” Nu prea bine; i-a raspuns cu dezamagire proprietarul!”
Atunci, ai vreun plan pentru a iesi din aceasta situatie?

Dupa ce s-a gandit o clipa, proprietarul i-a raspuns:” ma mai gandesc cu privire la aceasta decizie. Daca stau si socotesc, înca n-am castigat atatia bani încat sa scap de datorii, dar nici n-am pierdut atat de mult, încat sa nu mai am nici o posibilitate de redresare. Cu siguranta ca pana la sfarsitul acestui an se va întampla una dintre aceste alternative si dupa aceea voi lua o decizie!”

Un patron lipsit de întelepciune; nu-i asa? El n-a luat seama la indiciile premergatoare, ci a asteptat o prabusire totala, sau o redresare finala, pentru a lua decizia de-a aplica planul al doilea.

Nu cumva te afli în aceeasi situatie?

Semnele cu care te confrunti, implica o redresare a situatiilor prin care treci, sau o iminenta prabusire? Ia seama la aceste circumstante si aplica adevaratul plan, înainte de-a fi prea tarziu!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; deschide-mi ochii înainte de-a fi prea tarziu si ajuta-mi sa aplic planul tau pentru viata mea, pentru ca sa nu experimentez o prabusire totala. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.