12 Noiembrie – NU TE TEME ! (3)

0
40

– “Cuvântul Domnului a vorbit Iui Avram “¦ și a zis: “Avrame, nu te teme” (Geneza 15:1) –

Titlul comediei romantice a lui William Shakespeare :”Multă zarvă pentru nimic” a fost extras din povestirea biblică în care Domnul Isus o învie pe fiica lui lair din morți. Când lair s-a dus la Isus pentru ajutor, fiica lui era în stare critică. În timp ce el și Domnul Isus se îndreptau spre casa lui lair, micuța a murit. În acel moment Domnul Isus i-a spus tatălui devastat: “Nu te teme, crede numai!” (Marcu 5:36).

Când au ajuns, toată lumea plângea. În acel moment, Domnul Isus a întrebat: “Pentru ce faceți atâta zarvă?” (Marcu 5:39). Cuvântul “zarvă” înseamnă “tevatură, larmă, tărăboi”. Apoi Domnul Isus a luat copila de mână și i-a spus să se scoale. Și spre uimirea tuturor, ea s-a ridicat. Dacă Domnul Isus poate învia morții, cu siguranță că nu ai nici o problemă pe care să no poată rezolva! Minunea a început să se întâmple când lair s-a dus la Isus. Făcând același lucru, tu ajungi în locul unde poți obține rezultatele de care ai nevoie.

Vei face o mare “˜zarvă” sau te vei ruga în credință, crezând că Dumnezeu va rezolva lucrurile pentru tine? Câtă energie și emoție irosești pe lucruri ce nu se vor materializa niciodată? Sau pe lucruri pe care nu le poți controla? Câte nopți vei mai sta treaz, uitându-te la tavan, gândindu-te la lucrurile care s-ar putea întâmpla? îți poți imagina cum îl faci pe Dumnezeu să se simtă? Proclamă promisiunea aceasta: “Eu mă culc și adorm în pace, căci numai Tu, Doamne, îmi dai liniște deplină în locuința mea” {Psalmul 4:8).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.