13 Noiembrie – AȘTEAPTĂ LUCRURI BUNE DE LA DUMNEZEU

0
38


– “Ochii tuturor nădăjduiesc in Tine”
(Psalmul 145:15) –

Când Dumnezeu i s-a prezentat lui Avraam, El a rostit numele El Shaddai, care înseamnă “Dumnezeu atotputernic”. Și astăzi Dumnezeu îți spune: “Eu voi fi tot ce ai tu nevoie”! Știi că Dumnezeu poate, dar nu-i așa că uneori te întrebi dacă este dispus? Faptul că ai parte de o descoperire a abilității lui Dumnezeu nu este îndeajuns; trebuie să și crezi că El o va face pentru a pune o temelie solidă sub credința ta.

într-o zi, a venit la Domnul Isus un lepros spunând: “Dacă vrei, poți să mă curățești”. Domnul Isus și-a deschis inima spunând: “Da, voiesc” (Marcu 1:40-42). Nu-l lăsa pe Satana să te convingă că Dumnezeu stă pe gânduri dacă să aibă grijă de tine sau nu. Biblia spune: “Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuințele voastre” (Filipeni 4:19). Biblia nu spune: “Dumnezeu este putere”, ci spune: “Dumnezeu este dragoste”. Se concentrează pe disponibilitatea lui Dumnezeu de a-Și folosi puterea .și nu pe puterea însăși. Pentru că Dumnezeu are o inimă plină de dragoste, El își va folosi puterea pentru a-ți împlini nevoile.

Dumnezeu se bucură de fapt foarte mult să-ți împlinească nevoile. “Domnul este milostiv și plin de indurare, îndelung răbdător și plin de bunătate. Domnul este bun față de toți, și îndurările Lui se întind peste toate lucrările Lui “¦ Ochii tuturor nădăjduiesc în Tine,’ și Tu le dai hrana la vreme. îți deschizi mâna, și saturi după dorință tot ce are viață” (Psalmul 145:8-9 & 15-16). Poate Dumnezeu nu va răspunde rugăciunii tale după cum crezi tu că ar trebui sau când crezi tu că ar trebui, dar dacă te încrezi în El, El va răspunde în modul cel mai potrivit pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.