12 Martie

0
43

“Hotul nu vine decît sa fure, sa junghie si sa prapadeasca. Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.” Ioan 10: 10

Chiar daca îti dai seama sau nu, în jurul tau se da chiar în aceste momente o crunta batalie spirituala. Iar cel ce porneste acest razboi este chiar dusmanul tau, Satan. Stii care este scopul sau primordial? Acela de a distruge si de a ucide.

Vestea buna pe care vreau sa ti-o dau astazi, este însa ca acest razboi a fost deja cîstigatde Domnul Isus Hristos, atunci cînd a murit pe cruce pentru pacatele tale si a înviat a treia zi. Prin moartea si învierea Domnului Isus, Satan a fost învins. Cu toate acestea, biruinta Domnului Isus nu-l opreste pe Satan sa continuie sa ne încerce si sa ne însele chiar si acum.

Se poate sa îti dai seama chiar în aceste momente ca desi te-ai angajat salupti lupta cea buna,  ai obosit sa mai faci lucrul acesta. Si ai vrea parca sa renunti”¦

Daca te gasesti în aceasta stare, vreau sa te încurajez sa fii rabdator. Chiar acum cînnd scriu aceste rînduri mi-am amintit ca nu demult le cîntam copiilor mei: “Fii rabdator, fii rabdator, nu te grabi. Pentru ca atunci cînd devii nerabdator începi sa te îngrijorezi.”

Chiar daca trebuie sa te împotrivesti valurilor descurajarii, ale bolii, ale nesigurantei financiare, ale frustrarii, fii rabdator si continua sa faci ceea ce Dumnezeu îti cere.

Bazeaza-te pe Domnul Dumnezeusi fapasul urmator înaintînd pe calea credintei. Mergi înainte linistit, si în timp ce faci aceasta vei vedea cum El îti va da o biruinta deplina.

RAZBOIUL A FOST CÎSTIGAT ATUNCI CÎND DOMNUL ISUS HRISTOS A MURIT PE CRUCE PENTRU PACATELE TALE SI A ÎNVIAT A TREIA ZI. LUCRUL ACESTA ÎNSA NU-L OPRESTE PE SATAN SA ÎNCERCE SA TE ÎNVINGA CHIAR SI ACUM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.