11 Martie

0
46


“Iosua a zis poporului: “Sfintiti-va, caci mîine Domnul va face lucruri minunate în mijlocul vostru.”” Iosua 3:5

Dumnezeu doreste sa faca lucruri incredibile în viata ta, chiar lucruri care tie îti pot parea imposibil de realizat. Iar în versetul de azi exista dovada acestei afirmatii.

Problema descoperita la majoritatea crestinilor din zilele de azi este ca fiecaruia ne place sa stam într-o stare de confort si de siguranta. De obicei nu ne palce sa iesim din aceasta zona de confort, desi a fi crestin nu implica totdeauna confort si siguranta.

Dar pentru a putea merge pe urmele Sale, Dumnezeu ne cere deseori sa pasim afara din aceasta zona. Iar în momentul în care faci acest pas, nici nu stii ce lucruri minunate poate face Domnul Isus în si prin tine.

Daca în aceste momente crezi ca e practic imposibil ca Dumnezeu sa faca lucruri nemaipomenite prin viata ta, asculta-ma doar într-o singura privinta. Tot ceea ce trebuie sa împlinesti este sa faci acest prim pas al credintei. Dumnezeu nu-ti va cere niciodata sa faci lucruri pe care tu singur nu le-ai putea împlini. El îti da putere pentru tot ceea ce îti cere. El este cel care îti va trasa calea pe care trebuie sa mergi, îti va ghida pasii si va deschide drumul înaintea ta.

Astazi vreau sa te încurajez sa fii pregatit din punct de vedere spiritual, emotional si fizic pentru “aventurile” pe care ti le-a pregatit Dumnezeu. Fa-ti timp sa citesti si sa studiezi Cuvîntul lui Dumnezeu, sa îi vorbesti prin rugaciune si sa îl cauti zi de zi.

Iar, atunci cînd vei fi pus în fata a ceea ce pare imposibil, adu-ti aminte ceea ce ni se spune în Matei 6: 33: “Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.”

SA FII CREDINCIOS NU ÎNSEAMNA SA RAMÎI MEREU ÎN ZONA DE SIGURANTA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.