11 Decembrie

1
40

“Sînt încredintat ca Acela care a început în voi aceasta buna lucrare, o va ispravi pîna în ziua lui Isus Hristos.” Filipeni 1:6

Atunci cînd Dumnezeu i-a pus pe Adam si Eva în Rai, El a avut un plan maret pentru pamînt si tot ce se afla pe el. Desi pacatul a deformat creatia perfecta a lui Dumnezeu, în mila si îndurarea Sa, înca are un plan maret, nu numai pentru universul întreg, ci si pentru mine si pentru tine.

Noe si familia lui sînt un adevarat exemplu în acest sens. Chiar daca lumea era corupta de pacat si Dumnezeu a hotarît sa o judece, în acelasi timp s-a îndurat de Noe si de familia acestuia. De fapt, Dumnezeu avea un plan deosebit în timp ce ei calatoreau pe arca, iar lumea era judecata.

Faptul ca Noe a fost salvat ne aminteste de un lucru: chiar daca pacatul abunda în viata ta, planul pe care îl are Dumnezeu pentru tine ramîne intact, pentru ca dragostea si îndurarea Lui sunt mult mai mari.

Probabil ca au existat momente în care Noe ar fi vrut sa sara din arca si sa renunte la tot, însa si-a amintit de promisiunea Domnului si a avut încrederea ca Dumnezeu va duce la bun sfîrsit planul pe care îl avea cu privirea la el. Si noi ar trebui sa ne încredem în Dumnezeu, chiar daca, uneori, planul lui poate parea greu de suportat.

Domnul Isus are un plan perfect pentru viata ta. Chiar daca timpul în care îl va împlini este mai lung, nu renunta, sarind din barca si încercînd altceva. Pastreaza calea si permite-i lui Dumnezeu sa îsi împlineasca planul cu privire la viata ta!

DUMNEZEU ARE UN SCOP SI UN PLAN MINUNAT PENTRU VIATA TA, ASA CA FII RABDATOR ÎN TIMP CE DESAVÎRSESTE ACEST PLAN!

1 COMENTARIU

 1. L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea putere,
  ca sa pot infaptui ceva;
  El a facut din mine o fiinta slaba,
  ca sa ascult smerita.

  L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea sanatate,
  ca sa pot face fapte mari;
  El mi-a dat infirmitati,
  ca sa pot face fapte mai bune.

  L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea bogatii,
  ca sa dobandesc fericirea;
  El m-a facut saraca,
  pentru a dobandi intelepciune.

  L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea maretie,
  ca sa fiu cinstita de oameni;
  El mi-a dat slabiciune,
  ca sa-mi recunosc
  dependenta de Dumnezeu.

  E greu de priceput ca prin orice imprejurare Dumnezeu lucreaza “in tine”, nu neaparat pentru tine, aste te face sa Il simti asa departeeee, pana te prinzi ca DRAGOSTEA trebuie sa creasca in Cunostinta si Pricepere in viata ta… nu e deloc usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.