12 Decembrie

1
46

” Isus le-a vorbit din nou si a zis: ” Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vietii.” Ioan 8:12

Un pastor a povestit o întâmplare amuzanta despre o familie din Texas care în fiecare an obisnuia sa-si puna pe acoperisul casei litere mari înconjurate de lumini, care formau cuvântul “NOEL”.

Într-un an, tatal a fost însa foarte ocupat si n-a mai avut timp sa monteze acest mesaj cu mult înaintea Craciunului. În seara de ajun, cei ai casei si-au dat seama ca lipseste mesajul pe care îl transmiteau vecinilor si trecatorilor în fiecare an. De aceea l-au silit pe tatal lor sa monteze literele.

Pentru ca era o seara cu vânt aspru si deja se facuse întuneric, ca sa faca pe placul tuturor, tatal a urcat pe acoperis, a luat fiecare litera si cu mare greutate, a asezat-o în locasurile pregatite. Când totul parea gata, el a cerut unuia dintre fiii sai sa conecteze instalatia cu becuri electrice ce înconjura fiecare litera, la sursa de electricitate. Când s-a aprins lumina, în întuneric a aparut însa cuvântul “LEON”, numele fiului sau mai mic! În acele momente când toti ai casei se amuzau de greseala, Leon a înteles pentru prima data ca de fapt Craciunul este pentru el. Hristos s-a întrupat într-un staul din Betleem, pentru ca numele lui sa straluceasca.

Pentru ca si numele nostru sa straluceasca, trebuie sa-L lasam pe Hristos sa se nasca în inimile noastre si sa ne stapâneasca viata.

Rugaciune: Doamne Isuse; vino si-n inima mea, pentru ca sa pot gasi Adevarata Lumina. Amin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.