13 Decembrie

1
41

” “¦Pentru voi care va temeti de Numele Meu, va rasari Soarele neprihanirii si tamaduirea va fi sub aripile Lui ;” Maleahi 4:2

Un proprietar al unui lant de ateliere de reparatii auto, a auzit într-o zi ca sotia lui, Debbie, a fost diagnosticata cu cancer ovarian. Profund îndurerat de suferinta pe care o îndura femeia pe care o iubea, Mark Crikshank, a hotarât sa faca ceva pentru a o ajuta. De aceea a demontat de pe frontispiciul atelierelor sale firmele ce anuntau informatii despre compania sa, iar în locul acestora a montat un mare anunt ce continea mesajul: ” Rugati-va ca Debbie sa scape de cancer!”

Multi dintre vecini si clienti, carora s-au alturat si alti necunoscuti, când au vazut aceasta reclama au oprit sa întrebe ce s-a întâmplat cu Debbie, oferindu-si în acelasi timp si sprijinul în rugaciune. Unii dintre clienti au marturisit chiar ca nu s-au mai rugat de aproape 20 de ani, dar acum o vor face!

Dupa operatie si lunile de covalescenta, Mark a observat ca sotia sa se simte tot mai bine. Cu numai câteva zile înaintea Craciunului din anul trecut, doctorii l-au anuntatpe Mark ca ca Debbie este bine si analizele n-au mai evidentiat nici o urma de cancer.

Dupa ce a primit aceasta veste buna, Mark a dat jos vechiul anunt , dar în loc sa-si împodobeasca atelierele cu decoruri pentru Craciun, a scris un alt anunt: “Slava lui Dumnezeu pentru ca Debbie a învins cancerul!”

În tot acest timp, Mark a trait însa si o alta binecuvântare neasteptata.  El nu numai ca a fost încurajat de dragostea celor care l-au sprijinit în rugaciune, dar si de faptul ca numarul celor ce au venit sa-si repare masinile la atelierele sale, s-a dublat.

Nu toti cei bolnavi pot birui în lupta împotriva cancerului, dar Domnul Isus a venit sa ne ajute sa învingemn cancerul sufletului, pentru ca sa putem primi astfel o o binecuvântare vesnica.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule ; vindeca si cancerul pacatului din inima mea , pentru ca la aceste sarbatori sa pot trai o bucurie deplina. Amin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.