11 Aprilie

0
47

“Cînd are a face cu cei batjocoritori, Îsi bate joc de ei, dar celor smeriti le da har.” Proverbe 3: 34

Este foarte important sa stim ca, de-a lungul istoriei Dumnezeu se identifica si se reveleaza celui smerit”¦

Atunci cînd Domnul Isus a venit pe pamînt sa ne aduca iertarea de pacate, El s-a nascut ca un copil vulnerabil într-o familie saraca, într-un staul. Si s-a mai întîmplat ceva la nasterea Domnului: primele persoane care au auzit de maretul eveniment au fost niste pastori umili, considerati pleava societatii. Domnul Isus si-a anuntat intrarea în lume prin cei mai umili oameni.

Mai tîrziu, Domnul Isus Hristos si-a continuat slujirea ajutîndu-i pe cei aflati în nevoie si cu inimile frînte. El i-a încurajat, vindecîndu-le bolile si vorbindu-le despre cea mai mare speranta din aceasta lume: credinta în El. Isus Hristos a iubit oamenii simpli!

Pe mine ma încurajeaza foarte mult acest lucru, pentru ca stiu ca Domnul Isus este acelasi si azi si înca doreste sa se identifice si sa se reveleze acelora care cu umilinta se întorc spre El. Si stii ceva? Domnul nu le va întoarce niciodata spatele acelora care îl cauta si care doresc iertarea Lui!

De aceea, daca simti ca ai nevoie de ajutorulsi dede iertarea Sa, aminteste-ti ceea ce spune scriitorul cartii Evrei 4: 16: “Sa ne apropiem dar cu deplina încredere de scaunul harului, ca sa capatam îndurare si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie.”

DOMNUL ISUS NU-I VA ÎNTOARCE NICIODATA SPATELE ACELUIA CARE CAUTA AJUTORUL SI IERTAREA LUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.