11 Martie-CE AUZI?

0
46

“Cuvântul Domnului a vorbit astfel lui Ilie: dau ploaie pe fața pământului” (1 Împărați 18:1)

Cu trei ani mai devreme, Dumnezeu i-a spus lui Ilie să anunțe apropierea unei mari secete. Drept rezultat, oamenii nu mai discutau despre nimic altceva. Apoi, Dumnezeu i-a spus să anunțe că va veni ploaia și să se pregătească pentru ea. Înțelege un lucru: dacă nu înveți să pleci urechea la ceea ce spune Dumnezeu, nu vei fi pregătit pentru valurile vieții.

Dumnezeu poate să-ți spună când să economisești și când să semeni, când să cumperi și când să vinzi, când să vii la masă și când să pleci. “Urechile tale vor auzi după tine glasul care va zice: “Iată drumul, mergeți pe el!” (Isaia 30:21).

Dar Satana poate și el să-ți vorbească și să-ți spună lucruri precum: “Vei da faliment. Vei muri. Nu vei avea succes niciodată. Nimeni nu te iubește”. Nu vei auzi niciodată așa ceva de la Dumnezeu! în ciuda a ceea ce auzi în jurul tău sau în lăuntrul tău, trebuie să te încrezi în credincioșia lui Dumnezeu și să crezi că El va lupta pentru tine.

Știind că urma să fie răstignit, Domnul Isus S-a rugat: “Tată, proslăvește Numele Tău!” Și din cer, s-a auzit un glas, care zicea: “L-am proslăvit, și-L voi mai proslăvi!” Norodul, care stătea acolo, și care auzise glasul, a zis că a fost un tunet” (Ioan 12:28-29). Nu e uimitor? Unii aud vocea lui Dumnezeu, în timp ce alții care stau lângă ei nu aud decât zgomot.

Ceea ce Domnul Isus a auzit în acea zi i-a întărit credința și i-a dat puterea de a merge victorios la cruce. Așadar, tu pe cine asculți? Ce auzi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.