12 Martie-PACEA LINIȘTITOARE

0
37

“Îndrăzniți, Eu am biruit lumea” (Ioan 16:33)

În data de 3 mai 1943, au răsunat peste Londra alarmele de raid aerian. Oamenii s-au îmbulzit spre stația de metrou Bethnal Green, unde 500 de oameni își găsiseră deja refugiul. În următoarele zece minute, li s-au alăturat încă 1500. O femeie ce ducea un bebeluș și-a pierdut papucul pe una din cele 19 trepte ce coborau de la stradă. La fel ca la jocul de domino, oamenii au căzut unii peste alții, și au murit 173.Nu bombele i-a ucis, ci teama!

Astăzi, lumea este terorizată de frică și dacă nu ești atent, vei fi și tu cuprins de ea. E bine să-ți dai seama de pericol, dar Dumnezeu nu dorește să fii copleșit de el. Așa că trebuie să ai grijă la ceea ce asculți, gândești și spui. Ucenicii au avut nevoie de o stâncă pe care să stea în furtuna ce urma să vină.

Domnul Isus tocmai le-a spus cât de mult se vor înrăutăți lucrurile în lume și cât de mult vor avea de suferit, I-a anunțat că pleacă și le-a spus că le va trimite Duhul Sfânt, Ioan capitolul 16 se încheie cu aceste cuvinte: “V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine.

În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea”. Indiferent de situație, Domnul Isus e deasupra ei. Indiferent prin ce încercare treci, Domnul Isus te va scoate la liman. Deși ești înconjurat de frică și de cei fricoși, vei avea pacea Sa. Și acea pace liniștitoare te va întări și îi va face și pe alții să vină la tine pentru răspunsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.