10 Martie-CE VEZI?

0
47

“Umblăm prin credință, nu prin vedere” (2 Corinteni 5:7)

Ochii te pot înșela! Frații lui Iosif l-au vândut ca rob, i-au mânjit haina cu sângele unui țap și i-au spus tatălui că a fost sfâșiat de o fiară sălbatică. Prin urmare, tatăl a spus: “Plângând mă voi pogorî la fiul meu în locuința morților” (Geneza 37:35).

În realitate, nu doar că Iosif era în viață, dar în scurt timp a devenit ministru al Egiptului și și-a salvat familia în timpul foametei. Dar tatăl lui Iosif a trăit toți acei ani jelind, din cauza acelui lucru pe care l-a văzut: o haină. Uneori există o diferență între fapte și adevăr. Faptele pot confirma că economia merge prost, dar adevărul este că “Dumnezeul meu se îngrijește de toate trebuințele voastre, după bogăția Sa” (Filipeni 4:19).

Într-o zi, Elisei și slujitorul său s-au trezit în cetatea Dotan și au descoperit că sunt înconjurați de o oaste dușmană. Când slujitorul a văzut asta, a intrat în panică. Dar Elisei a spus: “Nu te teme, căci mai mulți sunt cei cu noi decât cei cu ei.” Elisei s-a rugat și a zis: “Doamne, deschide-i ochii să vadă.” Și Domnul a deschis ochii slujitorului, care a văzut muntele plin de cai și de care de foc împrejurul lui Elisei” (2 împărați 6:16-17).

Dumnezeu dorește să privești la El și să știi că în cele mai întunecate clipe, nu trebuie să te temi. Ceea ce a fost pregătit pentru tine e cu mult mai mare decât orice ar veni împotriva ta. Așa că, ridică-te prin credință și spune împreună cu psalmistul: “Ajutorul îmi vine de la Domnul” (Psalmul 121:2) și poartă-te ca și cum crezi lucrul acesta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.