„Primiți-vă unii pe alții, cum v-a primit și pe voi Hristos” (Romani 15:7)

Dragostea lui Dumnezeu transcende clasă socială, gen, politică, geografie și cultură. „El… a surpat zidul de la mijloc care-i despărțea, și, în trupul Lui, a înlăturat vrăjmășia dintre ei, Legea poruncilor, în orânduirile ei, ca să facă pe cei doi să fie în El Însuși un singur om nou, făcând astfel pace; și a împăcat pe cei doi cu Dumnezeu într-un singur trup, prin cruce, prin care a nimicit vrăjmășia” (Efeseni 2:14-16).

Crucea creează oameni noi: un popor nestingherit de culoarea pielii, de clasă socială sau de situația geo-politică. O nouă cetățenie, care are la bază nu moștenirea comună sau geografia, ci un Mântuitor comun. „Așadar, primiți-vă unii pe alții, cum v-a primit și pe voi Hristos, spre slava lui Dumnezeu”. Deci, confruntă-ți prejudecățile și desființează preferințele.

Roagă-te: „Doamne, descoperă-mi-le. Cât de des îi judec pe alții ca fiind nedemni de Tine prin felul în care îi tratez? Mustră-mă în dragostea Ta. Unde pot dărâma un zid sau pot da la o parte o barieră care îi ține pe copiii Tăi departe unul de altul? Ce pot face eu în sfera mea de influență pentru a aduce dragostea lui Hristos cuiva care poate se simte ostracizat sau străin de Tine? Dă-mi o viziune divină și binecuvântează-mă cu hotărârea de a fi mâini si picioare pentru Tine. Fă-mă o punte de legătură, nu un zid de despărțire”.

Îti aduci aminte de președintele Roland Reagan stând lângă zidul Berlinului în 1987, spunând: „D-le Gorbaciov, dărâmă acest zid”! Mulți dintre noi i-am izolat, i-am pus în carantină, i-am exclus și i-am judecat pe oameni prea mult. Să dărâmăm zidurile și să arătăm dragostea lui Dumnezeu.

11 Aprilie-SA DĂRÂMĂM ZIDURILE!
5 (100%) 2 vot/voturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here