„Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate … nu caută folosul său” (1 Corinteni 13:4-5)

lată câteva indicii care să te ajute să rezolvi problemele dintr-o relație:

1) Când problema apare din cauza banilor. Modul în care îți administrezi banii într-o relație depinde de calitățile pe care le-ai dezvoltat și de cât de multă disciplină ai practicat. Poate unul dintre voi este genul de persoană economicoasă, iar celălalt este un cheltuitor. Așadar, trebuie să ajungeți la o înțelegere pentru a lua o hotărâre care să vă ajute pe amândoi și să acționați în interiorul. Limitelor realități voastre împreună. Gândiți-vă la ce datorii aveți, ce venit aveți și cât trebuie să puneți deoparte. Găsiți o cale de a ajunge la libertate financiară. Biblia spune: „Bogatul stăpânește peste cei săraci și cel ce ia cu împrumut este robul celui ce-i dă cu împrumut”. (Proverbe 22:7).

2) Când problema este timpul. Dacă nu petreceți timp împreună – unuia îi este dor de celălalt. La modul ideal, amândoi vă doriți să petreceți timp împreună, nu-i așa? Dacă, însă partenerul tău continuă să aibă nemulțumiri pe aceasta temă, ia-o ca pe un compliment, în sensul că încă agreează compania ta. Stabiliți întâlniri în agendele amândurora – fără anulări. Nu există substitut pentru timpul petrecut cu partenerul tău.

3) Când problema este gelozia. Nu vorbim aici despre un partener posesiv care nu te lasă să te uiți la un chelner fără să te acuze că l-ai înșelat. În general, însă, când apare gelozia într-o relație, e semnul unei nesiguranțe. Va trebui, probabil, să aveți o discuție despre dedicarea unul față de celălalt. Discutați despre micile obiceiuri și comportamente pe care celălalt le interpretează ca fiind flirt.

Comunicați și nu lăsați ca gelozia să ducă la amărăciune, lipsă de încredere sau dezgust. Iar noi vă dorim o relație fără probleme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.