10 Septembrie

0
41

” Eu sunt Domnul : ! Eu va voi izbavi din muncile cu care va apasa egiptenii , va voi izbavi din robia lor, si va voi scapa cu brat întins si cu mari judecati “. Exod 6:6

Fostul prim ministru Israelian Golda Meir, a spus odata : ” mi-am dat seama ca la înfatisare , nu sunt frumoasa. Dar lipsa frumusetii exterioare a fost o binecuvîntare ascunsa; pentru ca am-a determinat sa dezvolt frumusetea din interior “.

Asa cum a spus cineva :” dezamagirile” noastre sunt ” oportunitatile” Lui (Hristos). Prin harul lui Dumnezeu, experientele si situatiile dureroase ne ajuta sa crestem !

John Kllinger, a spus odata o pveste provocatoare despre un cuplu al carui baiat nou nascut era retard mental. Cunoscînd aceasta boala, parintii au fost distrusi .Desi bolnav fiind, parintii lui l-au iubit mult,pentru ca nu mai aveau un alt copil .

Ei au construit un dormitor cu pereti de sticla , pentru ca oriunde s-ar fi aflat în casa sa-l poata supraveghea. Timp de 17 ani mama a dormit lînga baiatul sau,punîndu-și mîna lînga inima copilului. Daca el avea probleme cu respiratia, mama se trezea repede si îi punea aparatura pentru respiratia artificiala. Timp de 17 ani au trait astfel !

Într-o zi o fetita a unui vecin a cazut din pom si si-a rupt mîna. Mama a lasat baiatul si a mers cu masina, sa ajute pe vecina ei sa ajunga la spital cu fetita accidentata.

Pe cînd astepta în sala de urgente a spitalului, cu micuta ce urma sa primeasca îngrijirile medicale, sotul ei a venit purtînd pe brate trupul baiatului lor. Acesta murise în timp ce mama se afla la spital, iar tatal sau a încercat în zadar sa-l resurciteze.

În timp ce baiatul asezat în fata lor , dormea somnul pacii ; parintii plîngeau. În acele momente de durere cu mîinile prinse împreuna , ei au multumit lui Dumnezeu pentru darul copilului lor despre care mama sa a spus : ” El ne-a învatat cum sa iubim ” !

Rug. Doamne Dumnezeule multumesc pentru multele oportunitati pe care mi le-ai dat , pentru a învata cum sa iubesc . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.