11 Septembrie

0
50

“N-am venit sa chem la pocainta pe cei neprihaniti, ci pe cei pacatosi ” Luca 5:32

Un aspect deosebit este subliniat în paragraful de început al povestirii ” Winnie ““ The Pooh” : ursuletul coboara scarile lunecînd pe spate si izbindu-se cu capul de fiecare treapta. Este singurul mod pe care îl stie pentru a coborî treptele ! Daca s-ar putea opri pentru un moment si ar judeca ar descoperi si alte solutii .

Daca si tu îti lovesti capul, coborînd scarile; poate ca este momentul sa te opresti si sa gasesti un alt mod pentru a face acest lucru ! Uneori asa numitele raniri , sunt simple semnale de alarma, care ne arata ca suntem pe un drum gresit.

Elie Wiesel, a spus ca potrivit traditiei iudaice , creatia nu s-a terminat cu omul; ci a reînceput cu el . Cînd Dumnezeu a creat pe om, i.-a încredintat un secret . Acest secret a fost ; cum sa dea creatiei un nou început !. Cu alte cuvinte ; nu i s.-a dat omului autoritatea pentru a crea noi lucruri ( aceasta autoritate apartine numai lui Dumnezeu), omului i s-a dat autoritatea ca lucrurilor create sa le dea un reînceput ( sa le dea semnificatie si sens într-un nou cadru).

Unii dintre noi au nevoie de un reînceput. Aceasta este tot ceea ce înseamna pocainta !

Rug. Domane Dumnezeule, iarta-ma pentru ca am urmat doar propriile-mi dorinte, ce m-au departat de Tine, ajuta-ma sa ma pocaiesc pentru a avea un nou început ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.