10 Mai

0
28

“Isus S-a uitat țintă la ei, și le-a zis: “La oameni lucrul acesta este cu neputință, dar la Dumnezeu toate lucrurile sînt cu putință.”Mat.19:26

Credința creștină este o credință căreia toate lucrurile îi sînt posibile. Însuși apostolul Pavel mărturisește: “Pot totul în Hristos, care mă întărește!”(Fil.4:13), iar acesta ar trebui să fie și modul de viață al fiecăruia dintre noi.

Atunci cînd ne-a mîntuit, Domnul Isus nu numai că ne-a înnoit inima, ci ne-a schimbat și gîndirea și modul cum privim și abordăm viața.

Cu siguranță că și în viața noastră sînt momente gri, cînd ajungem atît de descurajați și de jos din punct de vedere spiritual, încît uităm ce mai înseamnă a trăi împreună cu Hristos pe munte.

Cuvîntul lui Dumnezeu ne promite însă că prin toate aceste situații putem învinge descurajarea prin puterea biruinței care ne este dată prin Hristos. Cînd îl cunoști pe Hristos și te încrezi deplin în El, atunci toate îți sînt posibile. Nu mai contează ceea ce ți s-a întîmplat în trecut sau care îți este starea de spirit, cauzată de circumstanțele cu care te confrunți în prezent. Dacă vii la Hristos, viața îți este reînnoită!

De aceea, nu lăsa ca diavolul sau oricine altcineva să-ți spună că acest lucru nu este posibil.

Dacă nu te-ai încrezut niciodată în Hristos pentru a primi mîntuirea, și dacă încă nu ești sigur că ai părtășie cu El, în această zi te invit să crezi în Cel ce a murit pe cruce pentru tine. Pune-ți credința în Hristos și acceptă-L ca mîntuitor al vieții tale și vei descoperi că și pentru tine toate lucrurile sînt posibile.

Dacă îl cunoști pe El și Hristos este Domnul vieții tale, atunci mulțumește-i lui Dumnezeu pentru viața nouă pe care ți-a dăruit-o și pentru credința prin care toate lucrurile sînt posibile.

MULțUMEȘTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU PUTEREA PRIN CARE ÎțI TRANSFORMĂ ȘI ÎțI RESTAUREAZĂ VIAțA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.