10 Iulie

0
45

“Dumnezeu a zis lui Avraam:”iesi din tara ta, din rudenia ta, si din casatatalui tau, si vino în tara pe care ti-o voi arata.Voi face din tine unneam mare, si te voi binecuvânta; îti voi voi face un nume mare, si vei fi obinecuvântare.” Geneza 12:1-2

Woodrow Wilson, al 28-lea presedinte al SUA, a spus odata:” Crestem visând;pentru ca fiecare dintre noi este un visator!”

Fermierii vad de multe ori belsugul, în timpul noptilor lungi de iarna înflacarile din soba, sau într-o zi însorita de primavara. Unii lasa acestevisuri sa moara, pe când altii se concentreaza asupra lor. Le pazesc si nurenunta la ele chiar si în cele mai grele momente de încercare. Când pentrualtii totul pare a fi pierdut, pentru acesti oameni, visul lor înca esteproaspat, asteptând cu nerabdare momentul prielnic când sa fie împlinit.

Si noi avem visurile noastre; nu-i asa?

Visul lui Avraam era sa ajunga într-o alta tara, sa aiba o familie numeroasasi sa fie binecuvântat de Dumnezeu, încât sa ajunga o binecuvântare pentrutoate neamurile.

Dedsi nimeni din vremea lui nu-i da vreo sansa, acest vis i s-a împlinit,  pentru ca de fapt visul lui era si planul lui Dumnezeu pentru el. Avraamvisa si dorea sa i se întâmple, doar ceea ce Dumnezeu i-a promis.

Care sunt visurile tale? Sunt acestea si voia lui Dumnezeu pentru viata ta? Descopera care este voia lui Dumnezeu pentru tine si fa-ti un scop din aîmplini ceea ce Dumnezeu asteapta sa faci si vei avea parte de aceeasibinecuvântare.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa visez si sa împlinesc tot ceea ce aihotarât Tu pentru mine, pentru a avea parte din belsug de binecuvântareaTa. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.