11 Iulie

0
45

“Dar voi, preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastrapreasfânta, rugati-va prin Duhul Sfânt, tineti-va în dragostea lui Dumnezeu, si asteptati îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viatavesnica.” Iuda 1:20-21

Prin acest îndemn, Iuda ne spune ca atunci când iubim pe Dumnezeu, vomumbla cu Dumnezeu într-un mod cu totul deosebit, experimentând puterea sidragostea Sa. Traind în acest fel, nu vom fi influentati de circumstantelevietii, pentru ca avem siguranta prezentei Lui si a partasiei cu El în oricevreme.

Am citit despre o fetita careia îi era frica sa mearga la culcare si sadoarma în patutul din dormitorul ei. Într-o seara, dupa trei sau patrudrumuri pe care le-a facut la dormitorul parintilor, tatal ei i-a spus : “asculta draga! de ce îti este frica sa mergi la culcare? N-ar trebui sate temi, pentru ca nu esti singura în dormitorul tau. Dumnezeu este prezentîn camera ta si te pazeste tot timpul, ca nu cumva sa ti se întâmple vreunrau. Pentru ca El este prezent peste tot, trebuie sa fii sigura si sa nu te temide nimic, pentru ca El vegheaza si peste camera ta.

Cuvintele tatalui n-au încurajat-o însa pe fetita. De aceea, când s-areintors în camera ei, aceasta s-a oprit în fata usii larg deschise si-a spuscu voce tare: ” Doamne; daca esti cu adevarat în camera mea, te rog sa nu-mispui nici o vorba, pentru ca ma sperii de moarte!” De multe ori, Dumnezeu are multe lucruri pe care ar dori sa ni le spuna, darse pare ca si unii dintre noi ar fi la fel de speriati, daca I-ar auzivocea. Pentru cei care îl iubesc însa, Dumnezeu nu mai este un strain decare sa le fie teama, ci un adevarat iubit, pe care îl asculta cu placere.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa Te iubesc cu adevarat si sa nu ma mai tem de nimic, stiind ca nu ma lasi singur niciodata. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.