09 Iulie

0
42

” Caci dragostea de Dumnezeu sta în pazirea poruncilor Lui.Si poruncile Lui nu sunt grele; pentruca oricine este nascut din Dumnezeu , biruieste lumea ; si ceea ce câstiga biruinta asupra lumii , este credinta noastra. ” I Ioan 5:3-4

Iata câteva întrebari care ne pot arata cât de sinceri suntem în trairea noastra de fiecare zi : Împlinim cu adevarat tot ceea ce spunem ? Punem în practica mai întâi noi, ceea ce predicam altora ? Asteptam ca semenii nostri sa traiasca la un standard spiritual la care noi însine înca n-am ajuns ? Suntem concentrati asupra slujirii; sau asupra succesului ?

Pentru a da un raspuns corect la aceste întrebari, trebuie sa fim foarte sinceri cu noi însine, pentru ca în realitate, nu conteaza cum ne privesc altii, ci cum ne vedem noi în relatia pe care o avem cu noi însine si cu Dumnezeu prin Hristos.

Cred ca foarte multi dintre voi ati auzit de Oliver Holmes, care a fost un vestit judecator la curtea suprema a Statelor Unite, recunoscut mai ales pentru cinstea si corectitudinea sa. Într-o zi, pe când calatorea cu trenul spre un anume oras, când i s-a cerut biletul de calatorie, acesta nu l-a putut gasi, desi l-a cautat prin toate buzunarele si toate bagajele.

În acele momente, când Holmes era tot mai nelinistit, conductorul trenului care l-a recunoscut i-a spus :” Nu va îngrijorati domnule judecator. Va stiu corectitudinea; de aceea nu mai este nevoie sa-mi prezentati biletul. Puteti sa mi-l trimiteti mai târziu, atunci când îl veti gasi !”

Însa Holmes si mai nelinistit i-a raspuns : Domnule; problema nu-i unde mi-e biletul, ci unde trebuie sa cobor pentru a schimba trenul, daca acum nu mai am biletul pe care este scris intinerariul ?

Aceasta este o întrebare pe care ar trebui sa ne-o punem fiecare dintre noi . Stim cu adevarat încotro ne îndreptam ? Stim care este locul unde trebuie sa prindem o urmatoare conexiune ?

Într-o lume în care oamenii nu mai stiu încotro se îndreapta, mergi pe directia cea buna, sau ai ratacit deja calea ? Fariseii din vremea Domnului Isus, nu numai ca mergeau pe un drum gresit, dar îi si îndrumau pe cei din timpul lor, spre aceiasi ratacire.

Domnul Isus ne arata drumul cel bun, pentru ca ceea ce ne-a spus a împlinit El însusi mai întâi. Mergi pe urmele Lui si nu vei mai rataci niciodata.

Rug. Doamne Isuse; iarta-ma pentru timpul când am ratacit de la calea Ta, si da-mi putere sa merg pe urmele Tale. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.