10 Februarie

0
30

” Noi dar, suntem trimiși împuterniciți ai lui Hristos; și, ca și cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: Împăcați-vă cu Dumnezeu! 2 Cor.5:20

Pentru a prezenta identitatea si slujirea celorce au crezut, Biblia foloseste numiri precum: copii ai lui Dumnezeu, sare si lumina, soldati în armata spirituala a lui Dumnezeu, atleti care alearga pe urmele Domnului Isus, pelerini, sau preoti.

Versetul mentionat mai sus ne spune ca fiecare crestin este si un ambasador al Împaratiei lui Dumnezeu. După ce s-a nascut pentru Împaratia lui Dumnezeu si-a dobandit o cetatenie cereasca, fiecare crestintrebhuie sa fie reprezentantul acestei Împaratii în mijlocul acestei lumi !

De aceia, oricine ai fi, trebuie sa nu uiti niciodata ca în calitate de urmas a lui Hristos, esti un agent a lui Dumnezeu care îsi împlinesti misiunea într-un teritoriu ostil, într-o zonă de razboi.

În acest razboi spiritual, Dumnezeu ti-a încredintat o misiune speciala, prin caresa aduci pacea si reconcilierea. Esti autorizat si trimis special, pentru a împlini aceasta misiune a împăcării lumii cu Dumnezeu!

De aceia, as dori sa te întreb: faci tot ceea ce-ti sta în putinta pentru ca sa-ti ajuti semenii sa dobandeasca pacea cu Dumnezeu ?

Cand vei întelege cat de mareata este acesta misiune care ti-a fost încredintata, atunci îti vei schimba radical si modulcum îi vei privi pe cei din mijlocul lumii în care traim.

Prietene; traieste astazi ca un ambasador a lui Hristos siaceasta misiune îti va schimba întreaga viata!

ÎMPLINESTE-TI ÎN FIECARE ZI MANDATUL DE AMBASADOR A LUI HRISTOS, AJUTANDU-I PE ALTII SA GASEASCA PACEA CU DUMNEZEU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.