09 Februarie

1
41

“Să nu ne mai judecăm dar unii pe alții. Ci mai bine judecați să nu faceți nimic, care să fie pentru fratele vostru o piatră de poticnire sau un prilej de păcătuire.” Rom. 14:13

Ca urmasi ai Domnului Isus am primit un dar extraordinar. Atunci cand am crezut, am primit darul iertarii pacatelor!

Ca rezultat al acestui fapt, tu si cu mine am ajuns sa fim oameni deplin îndatorati, cu o obligatie care ar trebui sa ne marcheze total viata. Acesta datorie înseamna responsabilitatea de a trai în asa fel încat sa nu mai facem nimic care sa fie o pricina de poticnire pentru fratii si surorile noastre, lucru care sa-i conduca din nou spre pacat.

N-as vrea sa întelegi prin aceste declaratii ca încurajez vre-o forma de legalism. Ceea ce as vrea însa sa-ti spun, este sa te uiti cu atentie în viata ta si sa vezi daca nu cumva folosesti anumite cuvinte, sau faci anumite fapte care ar putea fi pentru fratii si surorile tale, o pricina de poticnire si un prilej de cadere în umblarea lor cu Domnul.

Stiu ca aceasta nu-i o problema esentiala, dar este vital sa traiesti în asa fel încat sa nu fii o pricina de poticnire pentru altii.

De aceea, în aceasta zi as dori sa te încurajez sa scoti din viata ta tot ceea ce ar face ca un frate sau o sora care te-ar vedea sa se poticneasca.

Pentru ca în calitate de urmas a lui Hristos, ai o mare responsabilitate fata de semeni, îti vei împlini aceasta datorie numai atunci cand vei urmari doar lucrurile care duc la pacea si zidirea altora ! Rom.14:19

FII ATENT LA MODUL CUM TRAIESTI, PENTRU CA SA NU-I FACI PE FRATII SI SURORILE TALE MAI SLABE ÎN CREDINTA SA PACATUIASCA.

1 COMENTARIU

  1. nu incepe zi fara sa nu vad ce Isus imi vorbeste si va vorbeste….e cea mai frumoasa scrisoare pe care o pot citi cu un calculator in fata….extrem de mult m-a ajutat ..am avut cereri exact cu raspuns in cuvantul de pe ziua aceea ..fiti foarte binecuvantati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.