1 Septembrie

0
38

” Domnul te va calauzi neîncetat , îti va satura sufletul chiar în locuri fara apa, si va da din nou putere madularelor tale ; vei fi ca o gradina bine udata , ca un izvor ale carui ape nu seaca ” Isaia 58:11

Multi îl considera pe Pawl Newman , a fi un om talentat. El a avut o cariera stralucitoare ca actor si cînd a început cursele auto ca si hobby, a dovedit ca este foarte priceput si în mînuirea volanului.
Desi unii oameni au o multime de abilitati înascute , acesta nu-i si cazul lui Newman. Cînd el vorbeste despre succesele sale aminteste de greselile facute la început si de multele ore de munca intensa. El a spus despre sine : ” eu n-am nici un dar pentru ceva ! Am avut numai darul perseverentei ! Acesta este darul pe care l-as recomanda pentru fiecare dintre noi.”

Daca avem multe succese la începutul carierei , uneori credem ca întreaga viata va fi la fel. Dar realitatea este alta : ” Viata este grea ; este ca un Maraton, o cursa lunga, în care trebuie sa perseverezi. Facînd asa Dumnezeu va fi cu noi la fiecare pas pe acest drum.

Rug. Doamne Isuse, îti multumesc ca ma calauzesti si mergi cu mine ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.