Conferinta Nationala “Tineri pentru Misiune” 2004

0
55

În perioada 23-25 septembrie 2004, la Seamens Center Agigea, Constanta (10 minute cu microbuzul de la Gara Constanta, intre Constanta si Eforie) va avea loc Conferinta Nationala “Tineri pentru Misiune” 2004 . Tema conferintei este : “Suta la suta imbogatit , Suta la suta eficient ” Ce înseamna a fi …
Ce înseamna a fi îmbogatit pentru a fi eficient? În lumea afacerilor, se stie ca investirea banilor este modul principal de a genera un profit bun.

Împaratia lui Dumnezeu este opusul lumii în care traim astazi. Isus ne-a spus ca cel din urma va fi cel dintai, cel slab va fi cel puternic si ca trebuie sa daruiesti pentru a primi. Anul acesta la conferinta TPM Romania, vom discuta împreuna despre cum putem sa ne îmbogatim suta la suta pentru a fi eficienti suta la suta în raspandirea Evangheliei.

Da, este vorba despre bani, dar oare e posibil sa existe si alti factori? Anul acesta Suntem foarte onorati sa-l avem alaturi de noi la conferinta pe Alejandro Rodriguez, directorul TPM Argentina.

Vom avea partasie, sesiuni si grupuri de discutii pe diferite subiecte. Hai si împartaseste-ne parerea ta si întoarce-te acasa inspirat si plin de viziune de ceea ce Dumnezeu poate face prin tine si prin TPM Romania!

Conferinta este pentru membrii TPM cat si pentru prietenii acestora!

Va asteptam!

Vorbitori:

Conferinta Nationala "Tineri pentru Misiune"  2004 Alejandro Rodriguez este directorul TPM Argentina si are un rol foarte important în procesul de ucenicie al natiunii argentine, natiune care se aseamana Romaniei din punct de vedere cultural si financiar. Anul acesta, în capitala Argentinei, el a organizat o întalnire de rugaciune la care au participat peste 400.000 de persoane. De asemenea, el a tinut prelegeri la guvern si la Curtea Suprema a Argentinei. Alejandro Rodriguez este adesea invitat sa vorbeasca la diferite conferinte în jurul lumii.

Conferinta Nationala "Tineri pentru Misiune"  2004Freek van Balen a slujit ca pastor în Olanda si a vizitat Romania deseori. Dupa ce a slujit ca pastor în Amsterdam, el si familia lui au absolvit aIU în Filipine si s-au mutat în Romania în 2002. Acum locuiesc în Amsterdam si el calatoreste în întreaga Europa învatand si vorbind la conferinte.

Conferinta Nationala "Tineri pentru Misiune"  2004 Timp de peste 20 de ani, Terje si Eva Konradsen au facut pionerat în lucrarea misionara în grupul de oameni sami din nordul Rusiei, Suedia, Finlanda si Norvegia. De asemenea, ei au început un centru de misiune în zona artica a Norvegiei. Astazi, ei au viziunea de a pregati si ridica lideri tineri din Europa de Nord si de a vedea familii sanatoase slujind în mod eficient în misiune.

Data si locul: 23-25 septembrie 2004, Seamens Center Agigea, Constanta (10 minute cu microbuzul de la Gara Constanta, intre Constanta si Eforie)

Pret: 470.000 lei – casare, mancare si taxa de participare.

IMPORTANT!
Inscrierile se fac pana la 1 Septembrie 2004 la:
Alexandru Dragoman – e-mail: national{at}ywam.ro, tel.: 072.330.5920;
Fiecare participant trebuie sa aduca cu el propriul sac de dormit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.