1 Ianuarie 2009

1
39

“Alerg spre tinta, pentru premiul chemarii ceresti a lui Dumnezeu, in Hristos Isus” Filipeni 3:14


Ziua în care îl vom vedea pe Domnul Isus fata în fata în ceruri, va fi o zi glorioasa. Putem avea însa onadejde deplinaîn ceea ce va veni, numai daca îl cunoastem pe Domnul Isus în mod personal chiar din mijlocul acestei lumi. Acest fapt, ar trebui sa ne motiveze sa ne rugam pentru venirea Luiîn fiecare zi si sa traim asteptand revenirea Luiîn fiecare secunda.

Prieteni, este asa de important sa nu uitam niciodata ca suntem doar trecatoriprin aceasta lume. Asa cum spune si Scriptura: «viata e doar un abur care se arata putintel, si apoi piere ».

Nu stiu care sunt încercarile prin care treci chiar la început de an. Poate te confrunti cu un divort, cu suferinte fizice, cu pierderea unei persoane iubite, sau poate îti doresti sa te bucuri din nou de stabilitate financiara.  Indiferent de situatia în care te afli, ma rog ca sa ramai tare înHristos, si sa nu uiti niciodata cavei petrece vesnicia alături de El, îtr-un loc unde nu va mai fi suferinta, numai daca îi ramai credincios pana la sfarsit.

De aceia, pana în ziua cand îl vei întalni în ceruri pe Hristos, continua sa-L marturisesti celor ce înca nu-L cunosc, urmandu-L cu înflacarareîn toate caile vietii.

Pentru ca : VIATA ESTE CA UN ABUR CARE SE ARATA PUTINTEL SI-APOIPIERE , traieste fiecare clipa cu pasiune pentru Hristos !


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.