02 Ianuarie

1
36

“Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi”. — 1 Tesaloniceni 5 :18

Este mult mai usor sa ne plangempentru lucrurile pe care nu le avem, sau pentru lucrurilerele din viata noastra, decat sa fim multumitori pentru tot ceea ce am primit.

Permite-mi sa te intreb: De cate ori pe zi îi multumestilui Dumnezeu pentru binecuvantarile din viata ta si pentru nadejdeaca ai asigurata vesnicia împreunacu El ?

În contrast cu aceasta întrebare , as vrea sa te gandestila cat de des te-ai planscu privire la ceea ce tis-a întamplat rau, sau cu privire la ceea ce ti-ai dorit si înca n-ai primit ?

Fa un calcul, luand în considerare raspunsul la aceste doua întrebari.  Daca esti sincer, vei fi uimit de cat de mare este diferentadintre ele.

Dumnezeu ne da însa învataturi clare privindmodul în care ar trebui sa traim :

● Mai intai, traiestecu o atitudine de asteptare
. Traiesti tu ca si cand Isus s-arintoarce astazi ? Pentru a trai astfel,  petrece fiecaremoment anticipand venirea Domnului.

● In al doilea rand, traieste avand o inima multumitoare
. Aceasta înseamnasa ai în fiecare zi o inima plina de lauda si multumire.

● In al treilea rand, traieste urmarind scopuri înalte.Aminteste-tica in jurul tau sunt multepersoane care nu L-au intalnit înca pe Isus.  De aceiatraieste in asa fel incat viata ta sa le fie o provocarepentru a-L cunoaste.

● In ultimul rand, traieste avando nadejde sigura .Dacaesti credincios, atunci traieste plin de încredere stiind ca viitorul îti este asigurat .

Pentru a trai astfel, PASTREAZA-TI ÎN VIATA UN SPIRIT ÎNALT, IDIFERENT DE SITUATIILE PRIN CARE VEI TRECE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.