31 Ianuarie

0
45

“La început era Cuvîntul, si Cuvîntul era cu Dumnezeu, si Cuvîntul era Dumnezeu.” Ioan 1: 1

Ce semnificatie are sintagma “si Cuvîntul era Dumnezeu” pe care o citim în versetul de astazi? Înseamna “fata în fata cu Dumnezeu”. Este cea mai înalta forma de comuniune si uniune.

Domnul Isus a parasit intimitatea personala, pentru a fi “fata în fata cu Dumnezeu.” A parasit gloria cerului si prezenta minunata a lui Dumnezeu si a venit pe pamînt, pentru a fi împreuna cu noi. Haideti sa ne gîndim la lucrul acesta pentru un moment. Domnul Isus a parasit cerul pentru a se naste într-o iesle, pentru a calca pe drumurile murdare ale Galileii. El a trait, a murit si a înviat, ca fiinta umana.

Nu e minunat lucrul acesta? Dumnezeu prin Domnul Isus a umblat printre noi! Dar oare de ce a facut aceasta?

A facut lucrul acesta pentru ca te iubeste si ma iubeste si pentru ca doreste o relatie personala cu fiecare din noi. Dar, pentru ca sîntem separati de Dumnezeu prin pacatul nostru, noi nu îl putem cunoaste, pe El, sau sfintenia Lui”¦ De aceea, Dumnezeu s-a apropiat de noi. A coborît la noi în persoana Domnului Isus si a platit plata pacatului meu si al tau. Cum? Murind pe cruce!

Asa ca, permite-mi sa întreb: TU cum ai raspuns acestei jertfe?

Daca l-ai acceptat pe Isus în viata ta, îl laud pe El pentru ca ai luat decizia de a-L urma. Dar, daca înca nu ai luat aceasta decizie, ce anume te opreste sa o faci? Nu vrei darul minunat al vietii vesnice?

Daca vrei sa afli cum sa îl accepti pe Domnul Isus Hristos în viata ta apropie-te de o biserica chiar azi si cere ajutor.

DUMNEZEU A VENIT PE PAMÎNT ÎN PERSOANA DOMNULUI ISUS HRISTOS SI A PALTIT PRETUL PENTRU PACATELE NOASTRE, MURIND PE CRUCE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.