09 Septembrie

1
42

” Dumnezeu îsi arata dragosteafata de noiprin faptul ca , pe când eram noiînca pacatosi, Hristos a murit pentru noi .” Rom 5:8

Renumitul cercetator John Ciardi,  a scris un articoldespre pericolul invaziei pietei, cu perle sintetice. Acesta a aratat catehnologiafoarte avansata poate realizaîn prezent perle sintetice, care nu mai pot fi deosebite de cele naturale.

Exista însa o cale sigura prin care acestea pot fi probate: atunci când sunt încalzite la o anumita temperatura si apoi lovite, perlele naturale, se sparg.

Potrivit acestui exemplu, stim ca dragostea lui Dumnezeu fata de noi este reala , pentru ca inima Luis-a frânt pe Calvar.  Elni s-a daruit în întregime atunci când prin jertfa Fiului Sau ne-a înlocuit în pedeapsa pentru pacat, murind pentru noi.

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma ca în acesta zisi dragostea mea sa fie reala pentru Tine. Amin

1 COMENTARIU

  1. Iti multumesc Isuse pentru sangele varsat pe cruce sus pe Golgota ,ca atat de mult m-ai iubit pe mine o pacatoasa si meritul este al Tau,de aceea am o mie de motive sa te iubesc pana in vesnicii si astazi acel sange mai are putere si inca il mai simt ca curge pentru mine si pentru noi toti care Te iubim, caci inca mai gresim ce rau imi pare ca nu pot sa traiesc o viata sfanta asa cum Tu ai vrea Isuse,de aceea te rog sa ma ajuti sa ma pregatesc pentru Tine sa nu imi fie haina patata ci sa fie curata sa ma poti primi la nunta Ta Isuse, si sa fiu a Ta pe vesnicie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.