09 Octombrie

0
41

“Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuși, nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru.  Cât despre voi, până și perii din cap, toți vă sunt numărați.  Deci să nu vă temeți; voi sunteți mai de preț decât multe vrăbii.” Matei 10:29-30

Agentia de presa ” Associated Press”,  a prezentat cazul unui emigrant care a venit din Laos si a cerut azil politic în SUA.  Cand s-a prezentat la un birou pentru emigranti din Mississippi, atunci cand i s-a cerut sa-si completeze numele, acesta a scris în dreptul numelui de familie “Necunoscut !”

Pentru ca n-a vrut ca cineva sa-i descopere vechea lui identitate, si sa aiba probleme datorita vietii lui trecute, acest emigrant a dorit sa-si schimbe numele si sa ramana necunoscut.

În urma acestei situatii, numele lui a ramas din acea zi: “Nicone Necunoscut !”. Fiind înregistrat cu acest nume, atunci cand s-a casatorit, sotia sa a ajuns sa fie chemata Ratchane Necunoscut, iar unicul lor fiu să poarte numele RickNecunoscut.

Daca pentru aceasta familie, numele de Necunoscut a fost trecut în actele lor de identitate, în lumea în care traim sunt multi alti oameni care merita sa poarte acest nume, pentru ca îsi ascund faptele pe care le-au savarsit, sau au ajuns sa creada ca sunt necunoscuti, pierduti sau uitati de toti cei din jur.

Daca se poate sa fim un necunoscut pentru cei din jur, sau sa ne ascundem de oameni, nimeni nu-si poate ascunde însa identitatea înaintea lui Dumnezeu. Înaintea Celui cu care avem noi a face, totul este gol si descoperit. El ne stie nu numai dupa înfatisarea fizica, ci ne cunoaste si gandurile si toate faptele pe care le-am savarsit.

Versetele biblice de astazi ne arata ca Dumnezeu ne cunoaste chiar si numarul perilor capului.

Chiar daca unii dintre noi au mai putin par decat altii, acest fapt nu-i o problema pentru Dumnezeu, ci o dovada ca El ne stie în modpersonal.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca ma cunosti asa cum sunt, ajuta-ma sa nu ma ascund de Tine si sa traiesc umbland în Lumina si Adevar. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.