09 Noiembrie

1
57

” Dar voi preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastra preasfânta, rugati-va prin Duhul Sfânt, tineti-va în dragostea lui Dumnezeu,  si asteptati îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viata vesnica.”Iuda 1:20-21

La sfârsitul unei lectii de scoala duminicala, ca sa se convinga ca totielevii au înteles lectia pe care tocmai o explicase, o învatatoare a pus oîntrebare de verificare. Numindu-l pe unul dintre baieti aceasta a întrebat:”Jony poti sa explici tuturor colegilor tai ce diferenta este între a-tiplacea de cineva si a iubi pe cineva?”

Pentru ca nu stia cum sa explice în cuvinte Jony a dat un raspuns foartepractic :”Pai; a raspuns copilul, mie îmi place de parintii mei, dar oiubesc pe Anny Duds, colega mea de banca!”

Ce ai raspunde daca cineva ti-ar pune aceeasi întrebare cu privire laatitudinea ta fata de Hristos? Îti place de ceea ce El este, sau îl iubesticu adevarat?

Cei ce îl iubesc cu sinceritate o pot arata în mod practic , prin aceeasidovada care a fost confirmata de însusi Fiul lui Dumnezeu, care ne-aiubitasa de mult încât a venit în mijlocul lumii noastre, ne-a slujitîmplinindu-ne nevoile pe care le aveam si ne-a purtat povara vinovatiei,  murind în locul nostru. Dragostea sincera nu se rezuma numai la declaratiici se exprima prin actiuni concrete.

Rugaciune: Doamne Isuse; pune si-n inima mea dragostea Ta, pentru ca prin dedicaresi slujire sa pot dovedi tuturor ca iubirea mea pentru Tine, este reala.  Amin.

1 COMENTARIU

  1. Ma intereseaza ce voi lasa in urma celor care ma vor iubi… simt presiunea asta pe umerii mei atunci cand vreau sa renunt la lupta si accept o viata nepasatoare, fara tinta. Atunci singurul argument pe care il aduc e ca “am obosit”… am obosit asteptand miracolul sa se intample, pentru ca nu mi l-am dorit cu adevarat; pentru ca am crezut ca lasitatea acestei asteptari e curajul…Da, ma intereseaza ceea ce las dupa mine celor ce ma iubesc… as vrea sa ofer bucurie si speranta, compasiune si duiosie, visare si aripi de zbor, iubire… cereti-mi si ma voi darui pentru voi, scumpii si dragii mei prieteni, cereti”¦ si chiar daca nu o veti face, voi veni eu insami cu inima deschisa pentru inimile voastre si va voi oferi tot ce e mai pretios in ea, pe mine insami!Daca ne propunem sa cunoastem dragostea adevarata atunci mergem acolo unde trebuie adica la crucea Mantuitorului si vom gasi inima lui plina de pasiune fata de fiecare din noi. HAI SA NE APROPIEM DE EL SI VOM GUSTA DRAGOSTEA ADEVARATA; si inca ceva dragostea inobileste orice inima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.