Conferintele de misiune Generatia Pro Mesia

1
48

Va invitam la Conferintele de misiune Generatia Pro Mesia. Prima dintre ele v-a avea loc la Oradea biserica Betania pe data 16-17 Noimebrie, iar adoua la Cluj la biserica Speranta in 23-24 Noiembrie.

Ne dorim sa fim motivati impreuna de doua lucruri ce tin de misiunea noastra ca si crestini:
1) La Oradea:
Cum sa fim calauziti de D-zeu sau cum il lasam pe Dumnezeu sa guverneze deciziile noastre. Vorbitorul principal, Jan Schlegel -lider YWAM Herrnhut, Germania, este un om plin de pasiune pentru natiunii. Calatoreste in foarte multe tari din lume, in special Asia si Africa. Investete mult in generatia tanara ajutand la formarea unei generati noi de misionari care imbina arta si misiunea. El fiind de profesie fotograf, are multe expozitii in salii seculare.

Tema conferintei: ARTA DE A FI MISIONAR.

La inchinare ne vom bucura sa fim condusi de Vitamina C si Grupul Flames of Fire.

Inscrierea si mai multe informatii pe situl www.tpmmedias.ro

2) La Cluj
Se vorbeste mult despre Europa. Mai ales acum in pragul alegerilor europarlamentare. Vom avea insa noi ca si crestini un cuvant de spus in Europa? Mai putem trezi Europa si sa nu o lasam sa-si piarda Mostenirea ce a facut-o speciala si a civilizat triburile barbare? Cine va influenta Europa de maine?

Vorbitorul invitat este Jeff Fountain – lider Tineri Pentru Misiune Europa. Este autorul carti: “Living as people of hope” – carte care face un diagnostic al continentul European si a miscarilor de rennoire care ar putea schimba soarta acestui continent.

Inscrierea si mai multe informatii pe situl www.tpmmedias.ro

Este o bucurie pentru noi sa va invitam sa va inscrieti la una din conferinte.

1 COMENTARIU

  1. Da aveti nevoie de sustinatori in rugaciune si financiar ptr a face lucrarea la care v-ati inrolat si din partea mea v-il daruiesc dar deocamdata doar spitual.Am fost cu voi si stiu cum sa mijlocesc ptr voi.Domnul sa va dea biruinta in tot ce faceti si prin voi sa motiveze mai multi tineri ptr misiune.Va salut pe toti si nu descurajati aseptati in tacere ajutorul Domnului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.