09 Mai

0
55

” Domnul este de partea mea, nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni?” Psalmul118:6

În ziua în care George Harries, urma sa aiba o operatie foarte dificila, sotia sa Sue, a marturisit unei prietene ca îi este frica de tot ceea ce poate sa i se întâmple.

Dupa ce a ascultat-o, prietena acesteia i-a zâmbit si i-a zis: “Stii de câte ori este mentionat în Scriptura”sa nu te temi”, sau “sa nu-ti fie frica ?” În loc sa dea un raspuns, Sue a ridicat usor umerii si si-a clatinat capul, ca si cum ar fi ajuns într-o si mai mare nedumerire.

De 365 de ori; a continuat atunci prietena sa. Este un numar interesant nu-i asa? Un cuvânt de încurajare pentru fiecare zi a anului!

Este oare o coincidenta aceasta potrivire? Cu siguranta Nu! Dumnezeu a dorit sa auzim în fiecare zi a anului aceeasi asigurare, spunându-ne mereu si mereu: “Nu va temeti!”

Acestea au fost si cuvintele cu care Domnul Isus i-a întâmpinat în repetate rânduri pe uceniciii Sai dupa înviere. Aratându-le mâinile si picioarele Sale, Domnul Isus , a dorit ca ucenicii Lui sa ajunga ferm convinsi ca El este viu. A biruit moartea si puterea întunericului, de aceea ei nu trebuie sa mai aiba nici un motiv de teama.

Daca sunt lucruri în viata ta care îti mai provoaca îngrijorare si teama, Sfânta Scriptura are si pentru tine în acesta zi, aceeasi încurajare:”Nu te teme!”

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu ma tem de nimic, si sa ma încred deplin în Tine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.