16 Mai

0
33


” …Dumnezeu ne pedepseste pentru binele nostru , ca sa ne faca partasi sfinteniei Lui.” Evrei 12:10/b

Cu cîteva zile în urma, în timp ce urmaream o emisiune comerciala de televiziune, am fost intrigat de ceea ce am auzit si vizionat. În timpul emisiunii era prezentata o discutie însotita de imagini, dintre purtatorul de cuvînt al companiei Mercedes Benz si un reporter. Acestia discutau împreuna despre noile modele de Mercedes.

Pentru a-i face interesati pe telespectatori, purtatorul de cuvînt, a vorbit despre siguranta în exploatare a acestor masini, prezentînd un mecanism care preia socul în cazul unui accident de circulatie. Auzindu-i marturisirea, reporterul a aratat ca si alte tipuri de masini folosesc acelasi mecanism de siguranta.

“Este adevarat ceea ce spuneti!” a raspuns purtatorul de cuvînt. “Dar pentru prima data sistemul a fost inventat de firma pe care o reprezint”. Apoi a adaugat cu deosebita mîndrie: “Mai sunt însa cîteva lucruri ce fac mecanismul de siguranta cu care echipam noile modele de Mercedes sa fie foarte eficient, dar acestea sunt asa de importante încît nu le putem face cunoscut public!”

Purtatorul de cuvînt cunostea un mecanism care poate sa asigure viata conducatorilor auto în cazul accidentelor, dar a preferat sa-l pastreze secret!

Domnul Isus a venit sa ne asigure protectie si siguranta spirituala, dar El nu ascunde aceasta binecuvîntare, ci doreste ca aceasta cale de salvare sa fie cunoscuta de toata lumea.

Rug. Dumnezeul Harului; ajuta-ma sa pot face cunoscut pacea si bucuria pe care am gasit-o în Fiul Tau si sa arat tuturor calea prin care si altii pot sa primeasca aceiasi binecuvîntare. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.