Viata si lucrarea pastorului Richard Wurmbrand

3
75

Mult iubitii mei frati,
Va imbratisez cu dragoste in Numele Domnului nostru Isus Hristos, Celui inviat si viu in vecii vecilor! Sunt bucuros sa va anunt ca in ziua de 23 mai 2006, orele 23.00, pe postul national de televiziune, TVR 1, este programat documentarul despre viata si lucrarea pastorului Richard Wurmbrand in cadrul “Memorialului Durerii”, realizat de catre distinsa doamna Lucia Hosu Longin.

Va rugam sa-i instiintati si pe altii din biserici si din afara bisericilor, pentru ca si in felul acesta Numele Domnului Isus sa fie slavit. Dupa vizionarea documentarului, daca socotiti ca este cazul, va incurajez sa scrieti doamnei Hosu o scurta scrisoare de multumire si pentru acest documentar, dar si pentru toate celelalte peste 100 de documentare din cadrul “Memorialului Durerii”, realizat de catre distinsa doamna Lucia Hosu Longin.

Adresa doamnei Lucia Hosu Longin este urmatoarea:Lucia Hosu Longin
Televiziunea Romana
Str. Moliere Nr. 2
Bucuresti
Pentru “Memorialul durerii”

Har si pace!
Robul Domnului Isus,
Ioan Panican

3 COMENTARII

  1. Am ascultat ,ascult si voi asculta cu mare placere predicile fratelui RICHARD WURMBRAND dar si a fratelui PANICAN…aici in Spania,departe de casa (Romania) savurezi Cuvintul LUi D-zeu.!!! Eu si copii mei ascultam mult predici prin intermediul netului. Va multumesc…si va doresc multe Binecuvintarii.Cu darg ANA

  2. Cu dragoste in Domnul va multumesc pt acest site ,aici,cautand poezii crestine am gasit si anuntul ca pe tvr va fi difuzat un documentarul despre viata si lucrarea pastorului Richard Wurmbrand,desi citisem anuntul la o zi dupa aceasta emisiune,D-zeu ma ajutat sa gasesc aceasta emisiune inregistrata pe site-ul TVR si am vazut-o impreuna cu sotul meu.Va pot da adresa paginii unde inca ,cei care nu au vazut la tv in ziua difuzarii pot gasi aceast documentar in totalitate: http://www.tvr.ro/webcast/emisiuni.php?k=0&em=MEMORIALUL%20DURERII#text
    Inainte sa vad acest documentar cunosteam pastorul Richard Wurmbrand prin predicile lui de pe internet si casete.Iar prin Duhul Sfant de fiecare data Dumnezeuau ma cercetat prin cuvintele din predicile acestui minunat pastor.Fie ca Domnul sa cerceteze si inimile celor care inca nu-l cunosc pe Isus Mantuitorul,Cel adevarat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.