09 Iulie-NU TE VINDE !

0
46


“Să mă ferească Domnul să-ți dau moștenirea părinților mei!”
(1 împărați 21:3)

Biblia spune: “Nabot, din Izreel, avea o vie la Izreel, lângă casa lui Ahab.’împăratul Samariei. Și Ahab a vorbit astfel lui Nabot: “Dă-mi mie via ta, să fac din ea o grădină de verdețuri, căci este foarte aproape de casa mea. în locul ei îți voi da o vie mai bună sau dacă-ți vine mai bine, îți voi plăti prețul ei în argint.” Dar Nabot a răspuns lui Ahab: “Să mă ferească Domnul să-ți dau moștenirea părinților mei!” (1 împărați 21:1-3).

Faptul că a stat lângă “moștenirea” lui l-a costat pe acest om viața. Astăzi, credința părinților noștri este atacată din ce în ce mai mult din sala de clasă până în sala de judecată. Principiiie Scripturale care ne-au călăuzit timp de generații sunt puse la încercare și sunt subminate de Ahabii lumii acesteia care dețin poziții de autoritate. Biblia a prezis acest lucru și ne-a spus să fim treji și să nu ne temem. Dumnezeu a spus bisericii veacului de pe urmă: “Nu te teme nicidecum de ce ai să suferi “¦ Fii credincios până la moarte, și-ți voi da cununa vieții” (Apocalipsa 2:10).

Nabot a refuzat să-și trădeze moștenirea pentru bani. A refuzat să se vândă pentru ceea ce părea “mai mare și mai bun”. A refuzat să se vândă pentru a câștiga favoarea celor aflați în poziții înalte. Și el este un exemplu pentru tine.

Așa că bazează-te cu tărie pe Cuvântul lui Dumnezeu și refuză să te vinzi. Strânge-ți copiii în brațele credinței și declară: “cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului” (losua 24:15).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.