09 Iulie

2
39

” Ma rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatal slavei, sa va dea un duh de întelepciune si de descoperire, în cunoasterea Lui, si sa va lumineze ochii inimii ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui, care este bogatia slavei mostenirii Lui în sfinti “..Ef. 1:17-18

Doua fetite Lucy si Linus, au ajuns sa-si povesteasca cele mai adanci secrete. Într-o zi Linus a întrebat-o pe Lucy: “Care este cea mai mare dorinta a inimii tale ? Aceasta i-a raspuns : ” As dori o rochie noua, o bicicleta noua, o pereche de pantofi noi, un plover nou si o suta de dolari !”
Dar care-i dorinta ta; a fost urmatoarea întrebare adresata de data aceasta lui Linus ?
Eu a raspuns Linus; as dori viata lunga pentru toti prietenii mei, pace în lume, iar oamenii de stiinta sa faca mari descoperiri în domeniul medical, pentru ca oamenii sa poata fi tamaduiti de toate bolile!

Poti observa diferenta dintre dorintele celor doua fetite?

Fetita dintai se gandea numai la sine. Acest fapt ne arata ca atunci cand egocentrismul nostru materialist ne stapaneste, în gandirea si viziunea noastra nu mai este loc pentru altcineva.

Cea dea doua fetita gandea însa la altii, fiind pregatita sa renunte la sine si sa depuna orice efort, pentru binele acestora ! Marturia ei exprima gandirea si viata Domnului Isus, care n-a trait pentru Sine, ci pentru slujirea altora.

Daca ti s-ar cere în aceasta zi sa-ti exprimi dorintele inimii, cu cine te-ai asemana; cu Lucy sau cu Linus ?

Dorinta lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi este sa fim ca Domnul Isus si slujindu-i pe altii, sa-i ajutam sa cunoasca dragostea lui Dumnezeu .

Rugaciune. Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa ma preocup mai putin de propriile-mi nevoi si mai mult de nevoile altora, ca sa pot arata astfel dragostea Ta .Amin


2 COMENTARII

  1. Planul lui Dumnezeu nu il strica nimeni,si cand nu ne gandim Dumnezeu ne trimete acolo unde El vrea sa ne foloseasca,de aceea ne-a ales sa fim lucratori in via Lui,si unde este Dumnezeu?,in spitale,orfelinate,casa de batrini,la cei singuri si neajutoratzi,la vaduve,si nemantuitzi, acolo unde este El ne vrea si pe noi,binentzeles ca Dumnezeu nu este in afaceri necurate,in moda,lux,si nici copii lui Dumnezeu nu sunt acolo,fitzi siguri, Dumnezeu este mila,dragoste,mangaiere El este un suflet bun, care atinge un alt suflet si il face bun.Doamne atinge-ma si pe mine sa fiu mai buna.

  2. Ceea ce ramane in urma ta nu e ceea ce afisezi in fata oamenilor ci ceea ce scrii in inimile lor! Un zambet :)…un compliment…o mangaiere…o imbratisare… daruite din suflet pot atinge un alt suflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.