09 August

0
39

” Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin înnoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavarsita.”Romani 12:2

Un supravietuitor al unui naufragiu a ajuns pe o insula pustie, unde a trait în singuratate mai multi ani de zile.

Întro zi cand a vazut un vapor la orizont, a aprins un foc mare folosind crengile si bustenii pe care îi pregatise. Cand echipajul acelui vapor l-a observat, a condus nava spre acea insula si-a aruncat ancora aproape de tarm.

În tot acest timp, marinarul naufragiat astepta cu mari emotii, momentul cand salvatorii lui aveausa vina si sa-l ajute sa ajunga din nou printre oameni.  Urmarind nava ancorata, el a observat însa cum o barca este lasata la apa, iarîn aceasta, a coborat doar o singura persoana.

Cand barca s-a apropiat de tarm, a observat ca marinarul ce venise sa-l salveze, purta cu el un brat de ziare. Ajuns langa el, acesta l-a salutat si i-a zis: “înainte ca sa te salvez, citeste ziarele, ca sa cunosti ceea ce se întampla acum printre oameni!”

Daca ziarele ne prezinta numai cazuri ce ne descurajeaza sa mai traim printre oameni, citind Sfanta Scriptura, descoperim însa o Împaratie a dreptatii, adragostei si-a fericirii vesnice. Spre o asa împaratie atunci cand ni se cere sa facem o alegere, n-ar trebui sa mai stam în cumpana.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca prin Cuvantul Tau mi-ai descoperit tainele Împaratiei Tale, ajuta-ma sa le accept prin credinta si sa ma întorc cu toata inima spre Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.