08 August

0
42

“Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea.” Matei 7:13

Înainte de a medita la versetul biblic de astazi, lasa-ma sa te întreb:
“te-ai ratacit vreodata? Nu-i asa ca atunci cand te ratacesti sau ii pierzi pe cei dragi, traiesti un sentiment ciudat?

O mama de la tara, a mers cu fiul ei de aproape patru ani la oras, ca sa faca cumparaturi si sa viziteze un mare complex comercial. Mergand însa din magazin în magazin, baiatuls-a pierdut de mama sa.

Cand a vazut ca a ramas singur, copilul a început sa priveasca cu mai mare atentie în jur. Desi a vazut multe femei ce purtau sacose si cosuri cu multe cumparaturi, niciuna dintre acestea nu era mama lui.

Dandu-si seama ca s-a pierdut de mama sa, copilul a mers la unul dintre politistii de la intrarea în magazin si l-a întrebat: domnule; n-ai vazut iesind din magazin o mama care nu-si mai tinea copilul de mana?

Amuzanta situatie; nu-i asa? Numai ca Sfanta Scriptura îi prezinta si peoamenii ce au întors spatele lui Dumnezeu, fiind pierduti. Pentru ca Dumnezeu este Tatal nostru ceresc, atunci cand omul a pacatuit, a ajuns sa rataceasca pe caile gresite ale acestei lumi.

În aceasta stare deratacire, sunt cei mai multi oameni astazi. Putem spune aceasta, deoarece singuratatea este o mare problema sociala. Fiindca omul este pierdut, trebuie sa fie ajutat sa gaseasca calea înapoi spre Dumnezeu.

Vom putea sa-i îndreptam pe cei pierduti pe calea cea buna, numai atunci cand vom folosi o harta corecta. Aceasta harta ce ne indica calea spre Dumnezeu prin Hristos, este Cuvantul Scripturii.

Vrei sa fii astazi un semn care sa indice calea spre Dumnezeu, pentru toti cei pierduti jurul tau?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai iesit înainte si-am ajunssa cunosc calea cea buna, ajuta-ma sa traiesc astazi în asa fel încat sa fiu un bun indicator, care sa-i îndrume pe cei pierduti spre Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.