09 Aprilie

0
45

” Adevarat, adevarat va spun, ca vine ceasul si acum a si venit, cînd cei morti vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu si cei ce-l vor asculta, vor învia “. Ioan 5:24

O mama a iesit într-o zi cu fetita ei, la plimbare în oras. În timp ce mama conducea masina, fetita ei de vreo 6 anisori, numara crucile de pe bisericile pe care le întâlnea pe marginea soselei. La un moment dat fetita si-a întrerupt numaratoarea si a întrebat-o pe mama ei: ” mama; de câte ori a murit Domnul Isus”?

O singura data, scumpa mea; a raspuns mama. Atunci de ce sunt asa de multe cruci? a continuat fetita.

Sa ne ajute sa ne aducem aminte cât de mult ne-a iubit Domnul, i-a raspuns mama.

El a murit pe cruce pentru noi, de aceea nu trebuie sa uitam acest fapt niciodata!

Acultînd-o cu mare atentie pe mama ei, dupa ce-a auzit spusele mamei,fetita a oftat spunînd: “cum se poate oare ca cineva, sa uite asa ceva”?

Se poate oare uita o asa jertfa si o asa dragoste; ne întrebam si noi?. Cu durere însa trebuie sa admitem ca”da”; se poate!

Sunt si astazi multi oameni, care nu mai vad crucea si dragostea lui Dumnezeu, pentru ca au ochii atintiti doar spre lucurile si placerile lumii. Privind însa la cruce, ar trebui sa vedem nu numai suferintele si moartea Domnului Isus, ci si pretul pe care noi însine ar fi trebuit sa-l platim pentru pacatele noastre. Hristos ne-a înlocuit însa în aceasta pedeapsa, murind pentru noi.

Prin jertfa Sa, a darîmat zidul pacatelor care ne despartea de Dumnezeu, iar peste prapastia cauzata de pacat, a construit un pod, prin care sa avem intrare libera la Tatal si acces deplin spre împaratia lui Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca prin jertfa Ta, m-ai înlocuit în pedeapsa pentru pacat si mi-ai deschis drumul spre Tatal, ajuta-ma sa nu uit niciodata cât de mult m-ai iubit si sa-Ti multumesc totdeauna. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.