08 Octombrie

0
44

” Fiindca am primit dar o împaratie , care nu se poate clatina, sa ne aratam multumitori si sa aducem astfel lui Dumnezeu o închinare placuta, cu evlavie si cu frica. Evrei 12:28

Un vizitator care a intrat în casa unui prieten, a observat ca fetita acestuia avea o mare colectie de papusi. Peste tot prin casa erau papusi, de toate marimile si de toate formele, care din care mai atragatoare.

Toate aceste papusi aratau faptul ca prin acest hobby, fetita îsi gasea placerea si împlinirea launtrica. Dupa ce vizitatorul a urmarit cu mare atentie fiecare papusa,  a întrebat-o pe fetita: “Vad ca ai multe papusi; pe care dintre acestea o iubesti mai mult ?”

În loc sa-i identifice pe vreuna dintre ele , fetita a alergat repede în dormitorul eisi-aadus o papusa disagreabila. Acesteia îi lipsea un ochi. Paru-i era foarte rar si arata ca niste tepi. Hainele îi erau murdare si zdrentuite , iar un papuc nu-l mai avea.

Surprins de starea jalnica în care era papusa prezentata, vizitatorul a întrebat-o din nou pe copila : ” de ce-o iubesti tocmai pe aceasta papusa, mai mult decât pe celelalte ? ” Dupa ce i-a ascultat întrebarea , fetita a raspuns cu sfiala: ” Daca n-o iubesc eu, n-o mai iubeste nimeni !”

Dragostea lui Dumnezeu pentru noi, poate fi asemanata cu dragostea acestei fetite pentru acea papusa disagreabila.

Afectati de pacat, am ajuns într-o stare atât de dezonoranta , încât daca nu ne iubeste Dumnezeu, nimeni altcineva nu ne mai poate iubi !

Rug. Doamne Dumnezeuele ; îti multumesc ca ma iubesti asa cum sunt. Ajuta-mi si mie sa pot dovedi aceiasi dragoste , pentru cei ce n-o merita. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.